Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
28.4 C
Pýrgos

Παρουσιάστηκε και επίσημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από την Νέα Δημοκρατία

spot_img

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας παρουσιάστηκε και επίσημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από την Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και σημερινός Δήμαρχος Καλαμάτας κατά την πρώτη του δημόσια προεκλογική ομιλία στάθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της οδικής σύνδεσης της Τρίπολης με την Αρχαία Ολυμπία, μέσω Βυτίνας και παράκαμψης Λαγκαδίων.

Κατά τη διάρκεια της κατ΄ ιδίαν συνάντησης μας, συζήτησα μαζί του ως Τομεάρχης Αρκαδίας και ως Ηλείος το θέμα του οδικού άξονα Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία, του οποίου την υλοποίηση χαρακτήρισε απαραίτητη και ανέφερε ότι έχει μελετήσει το πλαίσιο και θεωρεί ότι το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς κόπο, αρκεί να υπάρξει αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον από τις δύο ενδιαφερόμενες Περιφέρειες.

Επίσης, σε χρόνο προ των εκλογών θα συζητήσουμε εκ νέου το θέμα στην Ηλεία, σε εκδήλωση των Γορτύνιων της Ηλείας.

Στην παρουσίαση συμμετείχα ως Τομεάρχης της Νέα Δημοκρατίας μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα