• ΗΛΕΙΑ
  • Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ηλείου Διονύση Δαβουρλή

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ηλείου Διονύση Δαβουρλή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Διονύση Δαβουρλή για την ονομαστική του εορτή, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο ACRO CLUB, με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται για να ευχηθεί στον αγαπημένο του φίλο, συνάδελφο, συνοδοιπόρο και συναγωνιστή.

Ο κ. Δαβουρλής, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια εκδήλωση γαλάζιου χρώματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2019, αλλά και γενικότερα για το μέλλον.

Στην εκδήλωση παρέστησαν σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της υγείας, της ενέργειας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος φίλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, οι πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Κουλιζάκος και Δημήτρης Μαραβέλιας, ο τ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Θανάσης Πλεύρης, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Γεωργίου, Σάκης Κολλάτος, Κρανιάς Δημήτρης, Λόλα Καψάνη και Μιχάλης Δεμέστιχας, ο Πρόεδρος Β1 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Σπύλιουρας, ο γραμματέας Β1 Νομαρχιακής, Γιώργος Λαρίσης, το Μέλος Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής, Μιχάλης Νικολαράκος, η υπεύθυνη Γυναικών Β1 Νομαρχιακής, Μαρία Αλαφογιάννη, ο πρώην Πρόεδρος Β2 Νομαρχιακής Αθηνών, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Β2 Νομαρχιακής, Παναγιώτης Κουλουρίδης, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Κατερίνα Καραδιώτη και Δημήτρης Δεληασλανίδης, το Μέλος Μητρώου Στελεχών Νέας Δημοκρατίας, Αναστασία Σακαρέλλη, ο τέως γραμματέας οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας, ο Πρόεδρος ΔΗΜ-ΤΟ Καλλιθέας, Γιώργος Καλαμπαλίκης μαζί με όλο το ΔΣ, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας, Χρήστος Βάρφης με όλο το ΔΣ, ο Αντιδήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθηνών, Νίκος Αβραμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών, Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Πάιδας Ιωάννης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, Γιάννης Κούρτης, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, Φώτης Νικολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ, Μιχάλης Μπρούστης, ο Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μασούρας, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΕΤΕ-ΔΕΗ, Φώτης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΣ Εργαζομένων Υπουργείου Υγείας, Βαγγέλης Πιπερίδης, η Πρόεδρος ΤΑΥΦΕ, Κωνσταντίνα Ρετσινά, ο πρώην Διοικητής ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, Σωτήρης Καρβέλας, ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ και Πρόεδρος Συνδέσμου Κρητικών Επιστημών, Μύρων Φασουλάκης, ο τ. Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΛΠΙΣ και Πρόεδρος Παλαιών Ζωγραφιωτών, Δημήτρης Μπίτσικας, το Μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, Ηλέκτρα Γέρου, το Μέλος  Εκτελεστικής Επιτροπής Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, Ινές-Δήμητρα Αγγελή, η Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος και πολιτευόμενη με τη Νέα Δημοκρατία, Ευγενία Πανταζή, ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής κ.α.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι στην εκδήλωση του φίλου μου, Διονύση Δαβουρλή. Με τον Διονύση μας συνδέουν κοινοί αγώνες και δραστηριότητες δεκαετιών», υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Γιάννης Κουλιζάκος, προσθέτοντας μάλιστα πως «οι επόμενες εκλογές είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων ετών και μακάρι να γινόντουσαν και αύριο κιόλας.

Θα είναι μεγάλη τιμή το όνομα του φίλου μου Διονύση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που θέλω να του πω είναι ότι θα είμαστε όλοι δίπλα του. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν «μεγάλο» φίλο και έναν «μεγάλο» αγωνιστή σαν τον Διονύση».

Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Μαραβέλιας (πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου) τόνισε πως: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι στην γιορτή ενός φίλου. Με τον Διονύση έχουμε δώσει πολλές μάχες, είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα για την παράταξη και άνθρωποι που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την παράταξη αξίζουν τα καλύτερα, όπως ο Διονύσης Δαβουρλής. Χρόνια πολλά Διονύση και καλή επιτυχία». Παράλληλα, ο νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Κώστας Δέρβος, δήλωσε πως για εκείνον ο κ. Δαβουρλής αποτελεί: συνάδελφο, συντοπίτη και συνοδοιπόρο.

Ευχές, στήριξη και εμπιστοσύνη προς τον κ. Δαβουρλή εξέφρασαν και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αρχικά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως με τον Διονύση Δαβουρλή τον συνδέει μια μακρόχρονη φιλία αλλά και συνεργασία γεμάτη με νίκες, ήττες, χαρές και λύπες.

Εν μέσω ευχών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη με το νέο έτος να αναλάβει τα ηνία της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέλος, ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παπαδόπουλος απευθυνόμενος προς τον εορτάζοντα ανέφερε θα χρειαστεί αντοχή και δύναμη στον αγώνα του.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Σπύρου Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα (μέλος ΔΑΠ Νομικής), ο οποίος κρατήθηκε επί μήνες στις φυλακές του Μπουρούντι, επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τις εντολές του καθεστώτος να πυροβολήσει αθώους διαδηλωτές. Μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα και μεγάλη συμπαράσταση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Διεθνή Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Διονύσης Δαβουρλής, απελευθερώθηκε.

«Χρόνια πολλά φίλε μου Διονύση. Είμαι εδώ μαζί σας για να γιορτάσουμε έναν από τους ανθρώπους που στάθηκε δίπλα μου στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που πέρασα. Έναν άνθρωπο που με βοήθησε και τον ευγνωμονώ για ό,τι έκανε.

Γνωρίζω πως με τα λόγια δεν γίνεται κάτι, για αυτό και θα φροντίσω με πράξεις να είμαι καλός πολίτης. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω τον κόσμο που υποφέρει από δικτατορίες και επίσης, θα επιδιώξω να βοηθήσω και ανθρώπους που προέρχονται από την Αφρική, γιατί το αξίζουν», όπως δήλωσε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Τέλος, ο κ. Δαβουρλής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την στήριξη τους δήλωσε: «Η ΟΝΝΕΔ ήταν, είναι και θα είναι πρώτη στους αγώνες για να διώξουμε αυτήν την ανίκανη κυβέρνηση. Αυτά που θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν τον άνθρωπο είναι τα ψέματα, οι φόροι, η Μακεδονία και γενικότερα τα εθνικά θέματα. Από τα πρώτα μου χρόνια, από την αφισοκόλληση, τις εφημερίδες που μοίραζα, την μάχη με τους κομμουνιστές έμαθα πως να εμψυχώνω τους φίλους ΟΝΝΕΔιτες.

Είμαι ο ίδιος που ήμουν και τότε. Ο άνθρωπος που δεν προδίδει τις ιδέες του και τους ανθρώπους του. Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ για την παράταξη. Είμασταν και θα είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε για αυτά που πρεσβεύουμε.Το νέο έτος θα γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Ευχαριστώ και πάλι όλους».

Ο Ηλείος Διονύσης Δαβουρλής κατάγεται από το Καράτουλα του δήμου Πύργου και η σύζυγος του από την Αμαλιάδα .

lykavitos.gr

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ)

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από …

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: : Αποφάσισε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την έλευση της φλόγας στην Αμαλιάδα

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με Απόφαση Γενικής Συνέλευσης, της 15 ην Απριλίου 2024, με θέμα την κατάργηση …

  • ΗΛΕΙΑ
  • Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ηλείου Διονύση Δαβουρλή

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ηλείου Διονύση Δαβουρλή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Διονύση Δαβουρλή για την ονομαστική του εορτή, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο ACRO CLUB, με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται για να ευχηθεί στον αγαπημένο του φίλο, συνάδελφο, συνοδοιπόρο και συναγωνιστή.

Ο κ. Δαβουρλής, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια εκδήλωση γαλάζιου χρώματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2019, αλλά και γενικότερα για το μέλλον.

Στην εκδήλωση παρέστησαν σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της υγείας, της ενέργειας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος φίλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, οι πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Κουλιζάκος και Δημήτρης Μαραβέλιας, ο τ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, Θανάσης Πλεύρης, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Γεωργίου, Σάκης Κολλάτος, Κρανιάς Δημήτρης, Λόλα Καψάνη και Μιχάλης Δεμέστιχας, ο Πρόεδρος Β1 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Σπύλιουρας, ο γραμματέας Β1 Νομαρχιακής, Γιώργος Λαρίσης, το Μέλος Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής, Μιχάλης Νικολαράκος, η υπεύθυνη Γυναικών Β1 Νομαρχιακής, Μαρία Αλαφογιάννη, ο πρώην Πρόεδρος Β2 Νομαρχιακής Αθηνών, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Β2 Νομαρχιακής, Παναγιώτης Κουλουρίδης, τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Κατερίνα Καραδιώτη και Δημήτρης Δεληασλανίδης, το Μέλος Μητρώου Στελεχών Νέας Δημοκρατίας, Αναστασία Σακαρέλλη, ο τέως γραμματέας οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας, ο Πρόεδρος ΔΗΜ-ΤΟ Καλλιθέας, Γιώργος Καλαμπαλίκης μαζί με όλο το ΔΣ, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας, Χρήστος Βάρφης με όλο το ΔΣ, ο Αντιδήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθηνών, Νίκος Αβραμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών, Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Πάιδας Ιωάννης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, Γιάννης Κούρτης, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, Φώτης Νικολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ, Μιχάλης Μπρούστης, ο Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μασούρας, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΕΤΕ-ΔΕΗ, Φώτης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΣ Εργαζομένων Υπουργείου Υγείας, Βαγγέλης Πιπερίδης, η Πρόεδρος ΤΑΥΦΕ, Κωνσταντίνα Ρετσινά, ο πρώην Διοικητής ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, Σωτήρης Καρβέλας, ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ και Πρόεδρος Συνδέσμου Κρητικών Επιστημών, Μύρων Φασουλάκης, ο τ. Αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΛΠΙΣ και Πρόεδρος Παλαιών Ζωγραφιωτών, Δημήτρης Μπίτσικας, το Μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, Ηλέκτρα Γέρου, το Μέλος  Εκτελεστικής Επιτροπής Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, Ινές-Δήμητρα Αγγελή, η Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος και πολιτευόμενη με τη Νέα Δημοκρατία, Ευγενία Πανταζή, ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής κ.α.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι στην εκδήλωση του φίλου μου, Διονύση Δαβουρλή. Με τον Διονύση μας συνδέουν κοινοί αγώνες και δραστηριότητες δεκαετιών», υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Γιάννης Κουλιζάκος, προσθέτοντας μάλιστα πως «οι επόμενες εκλογές είναι οι πιο σημαντικές των τελευταίων ετών και μακάρι να γινόντουσαν και αύριο κιόλας.

Θα είναι μεγάλη τιμή το όνομα του φίλου μου Διονύση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που θέλω να του πω είναι ότι θα είμαστε όλοι δίπλα του. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν «μεγάλο» φίλο και έναν «μεγάλο» αγωνιστή σαν τον Διονύση».

Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Μαραβέλιας (πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου) τόνισε πως: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι στην γιορτή ενός φίλου. Με τον Διονύση έχουμε δώσει πολλές μάχες, είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα για την παράταξη και άνθρωποι που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την παράταξη αξίζουν τα καλύτερα, όπως ο Διονύσης Δαβουρλής. Χρόνια πολλά Διονύση και καλή επιτυχία». Παράλληλα, ο νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Κώστας Δέρβος, δήλωσε πως για εκείνον ο κ. Δαβουρλής αποτελεί: συνάδελφο, συντοπίτη και συνοδοιπόρο.

Ευχές, στήριξη και εμπιστοσύνη προς τον κ. Δαβουρλή εξέφρασαν και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αρχικά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως με τον Διονύση Δαβουρλή τον συνδέει μια μακρόχρονη φιλία αλλά και συνεργασία γεμάτη με νίκες, ήττες, χαρές και λύπες.

Εν μέσω ευχών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη με το νέο έτος να αναλάβει τα ηνία της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέλος, ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Παπαδόπουλος απευθυνόμενος προς τον εορτάζοντα ανέφερε θα χρειαστεί αντοχή και δύναμη στον αγώνα του.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Σπύρου Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα (μέλος ΔΑΠ Νομικής), ο οποίος κρατήθηκε επί μήνες στις φυλακές του Μπουρούντι, επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τις εντολές του καθεστώτος να πυροβολήσει αθώους διαδηλωτές. Μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα και μεγάλη συμπαράσταση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Διεθνή Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Διονύσης Δαβουρλής, απελευθερώθηκε.

«Χρόνια πολλά φίλε μου Διονύση. Είμαι εδώ μαζί σας για να γιορτάσουμε έναν από τους ανθρώπους που στάθηκε δίπλα μου στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που πέρασα. Έναν άνθρωπο που με βοήθησε και τον ευγνωμονώ για ό,τι έκανε.

Γνωρίζω πως με τα λόγια δεν γίνεται κάτι, για αυτό και θα φροντίσω με πράξεις να είμαι καλός πολίτης. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω τον κόσμο που υποφέρει από δικτατορίες και επίσης, θα επιδιώξω να βοηθήσω και ανθρώπους που προέρχονται από την Αφρική, γιατί το αξίζουν», όπως δήλωσε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Τέλος, ο κ. Δαβουρλής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την στήριξη τους δήλωσε: «Η ΟΝΝΕΔ ήταν, είναι και θα είναι πρώτη στους αγώνες για να διώξουμε αυτήν την ανίκανη κυβέρνηση. Αυτά που θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν τον άνθρωπο είναι τα ψέματα, οι φόροι, η Μακεδονία και γενικότερα τα εθνικά θέματα. Από τα πρώτα μου χρόνια, από την αφισοκόλληση, τις εφημερίδες που μοίραζα, την μάχη με τους κομμουνιστές έμαθα πως να εμψυχώνω τους φίλους ΟΝΝΕΔιτες.

Είμαι ο ίδιος που ήμουν και τότε. Ο άνθρωπος που δεν προδίδει τις ιδέες του και τους ανθρώπους του. Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ για την παράταξη. Είμασταν και θα είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε για αυτά που πρεσβεύουμε.Το νέο έτος θα γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Ευχαριστώ και πάλι όλους».

Ο Ηλείος Διονύσης Δαβουρλής κατάγεται από το Καράτουλα του δήμου Πύργου και η σύζυγος του από την Αμαλιάδα .

lykavitos.gr

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ)

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων