Πύργος επίσκεψη δημάρχου Βριλησσίων στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

spot_img

Προτεινόμενα

Το Λάτσειο δημοτικό μέγαρο Πύργου επισκέφτηκε χθες ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος  Μανιατογιάννης στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο δήμος Βριλησσίων με τον δήμο Πύργου.

 Ξένος Μανιατογιάννης «Ευχαριστώ τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία που είναι εξαιρετική. Έχουμε εδώ και καιρό αναπτύξει συνεργασία και νομίζω πως οι καλές πρακτικές των δύο δήμων θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες, κάτι που αποτελεί την πρώτη στόχευση μας. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί. Θεωρώ πως τέτοιες πρωτοβουλίες συνεργασίας μας δίνουν το δικαίωμα να αφήσουμε μια καλή παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές των κοινωνιών μας.»

Ο υπέυθυνος του γραφείου του δημάρχου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος «Εκ μέρους του δημάρχου μας Τάκη Αντωνακόπουλου εκφράζουμε τη χαρά και την τιμή μας για την επίσκεψη του δημάρχου Βριλησσίων στον Πύργο. Οι συνεργασίες τέτοιου είδους μόνο οφέλη προσφέρουν».

Τον δήμαρχο Βριλησσίων υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου του δημάρχου Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Βαρελάς και ο αντιδήμαρχος Πύργου Γιάννης Παπαδημητρίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα