Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
15.8 C
Pýrgos

Καταγγελίες πολιτών – Σε πλήρη εγκατάλειψη το Κρυονέρι…

spot_img

Μια μόλις «ανάσα» από την Αμαλιάδα, το Τοπικό Διαμέρισμα του Κρυονερίου γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό… την πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο, που οι πόλεις και τα χωριά «βάζουν» τα… «γιορτινά τους» για να υποδεχθούν το νέο έτος!

Το Κρυονέρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αγανακτισμένος κάτοικός του, παρουσιάζει την εικόνα του… ερείπιου που το «κατάπιε» η ζούγκλα!

Το «Ilia.News» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Κρυονερίου κ. Κώστα Παπαλεωνίδα, ο οποίος μας απάντησε ότι έχει ήδη στείλει έγγραφο στον δήμο Ήλιδας σχετικά με την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χωριό, ειδικά δε η κεντρική του πλατεία. Όπως μας εξήγησε ο κ. Παπαλεωνίδας, ο οποίος έχει δεχθεί τα ίδια παράπονα, την ίδια καταγγελία και το ίδιο φωτογραφικό υλικό που δέχθηκε και το «Ilia.news», την ευθύνη για την καθαριότητα στην κεντρική πλατεία δεν την έχει η Τοπική Κοινότητα αλλά ο δήμος και ο ιδιώτης στον οποίο ενοικίασε ο δήμος το κατάστημα της πλατείας.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα