Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
21.8 C
Pýrgos

Συγκέντρωση που δείχνει ότι είναι ο βασικός διεκδικητής ο Ναμπίλ Μοράντ!

spot_img

Σε συγκέντρωση νίκης μετατράπηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ στα Λεχαινά. Ο κ. Μοράντ βρέθηκε στην αγκαλιά εκατοντάδων φίλων και ψηφοφόρων που «πλημμύρισαν» το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Συμφωνία Πολιτών», εγκρίνοντας το νέο του πρόγραμμα και δίνοντάς του την πρώτη «εντολή» να συνεχίσει στο «τιμόνι» του δήμου και την επόμενη πενταετία!

Πλαισιωμένος από τους στενούς του συνεργάτες αλλά και από τα πολλά νέα στελέχη του ψηφοδελτίου του, ο κ. Μοράντ έδωσε το στίγμα της επόμενης θητείας του, το οποίο έχει σαν «επίκεντρο» τον δημότη αλλά την πρόοδο του τόπου.

«Πρέπει να ανεβάσουμε τον δήμο μας στη θέση που του αξίζει» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μοράντ, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική αλλά και κατά μέτωπο επίθεση στους «ανύπαρκτους» του Δημοτικού Συμβουλίου, και σε όσους δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το έργο που έγινε στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης την τελευταία πενταετία.

Ο κ. Μοράντ αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της προηγούμενης πενταετίας αλλά και στους στόχους της επόμενης, ζητώντας από όλους ομοψυχία, συνεννόηση, εργατικότητα για το καλό και την πρόοδο του τόπου!

Οι εκατοντάδες φίλοι και ψηφοφόροι του συνδυασμού δεν έπαψαν στιγμή να χειροκροτούν τον κ. Μοράντ, ο οποίος, μετά το τέλος της ομιλίας του, δεν έλειψε από την θερμή αγκαλιά κανενός!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα