Σύσκεψη Γ.Λιατσή για το θέμα της λειτουργίας των παιδικών σταθμών

spot_img

Προτεινόμενα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λάτσειο δημοτικό Μέγαρο Πύργου υπό του Δημάρχου κ. Γαβρίλη Λιατσή με υπηρεσιακούς παράγοντες για το θέμα της λειτουργίας των παιδικών σταθμών. Ο κ . Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άγγελο Τσίκα, τον Αν. Δ/ντη Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ιωάννη Αλεξανδρόπουλο, τον Προϊστάμενο Τμήματος Η/Υ κ. Γεώργιο Ράλλη, την Προϊσταμένη Τμήματος Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου κ. Αικατ. Σιμιτζή προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της παράτασης της ισχύος του πιστοποιητικού πυρασφάλειας των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε: «Η λειτουργία των Παιδικών σταθμών είναι πολύ σημαντική καθώς φοιτούν περίπου 150 παιδιά και τα μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν με το πιστοποιητικό πυρασφάλειας προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των οικογενειών. Μετά την θετική παρέμβαση του βουλευτή κ. Μάκη Μπαλαούρα, τον οποίο ευχαριστώ, το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει παράταση της ισχύος του πιστοποιητικού πυρασφάλειας των κτιρίων που στεγάζονται οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί έως τις 31 Ιουλίου για τη λειτουργία των Βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου. Η Τεχνική Υπηρεσία θα αναλάβει την οριστική τακτοποίηση του ζητήματος».

Από την πλευρά του ο κ. Τσίκας δήλωσε: «Ο Δήμος θα φροντίσει την τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Παιδικών Σταθμών με τη συμβολή Τεχνικού Συμβούλου/Εξωτερικού Συνεργάτη και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί το έργο σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα».

  •  
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα