Τάκης Αντωνακόπουλος: «Προτεραιότητα στους ικανούς και τους άξιους!»

spot_img

Προτεινόμενα

Πάρα πολύ μικρή στάθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Ξυστρή για να χωρέσει τους φορείς αλλά και τον απλό κόσμο που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου!

Την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, πλαισιωμένος από τους εκπροσώπους του ιερού κλήρου της ευρύτερης περιοχής, ενώ στη συνέχεια ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Ο κ.κ. Γερμανός ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του κ. Αντωνακόπουλου, ο οποίος δεσμεύτηκε να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η σχέση δήμου και Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας για την ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου.

«Σκιαγραφώντας» την επόμενη ημέρα για τον δήμο Πύργου, ο νέος δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Απόψε απευθυνόμαστε στο 100% του Πυργιώτικου λαού, έχουμε φύγει από το 68% που μας ανέδειξε την δεύτερη Κυριακή. Αυτά τα έχουμε αφήσει πίσω για να συνεχίσουμε με ένα πλατύ σχήμα συνεργασίας, και όχι συναλλαγής, για το καλύτερο δυνατό για τον πόλη μας. Προτεραιότητα στους ικανούς και στους άξιους. Αυτό θα πράξουμε, μπορεί να αιφνιδιάσουμε σε σχέση με τις παλιές πρακτικές της νομής της εξουσίας της παράταξης, οι καιροί όμως είναι άλλοι και  το βλέπουμε σε πολλούς δήμους ότι προχωρούν πλέον συνεργατικά».

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα