Τρία χρόνια με αναστολή στον Β. Χριστοφόρου από το Εφετείο Ναυπλίου (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Ποινή φυλάκισης 3 ετών επέβαλε το Εφετείο Ναυπλίου στα μέλη της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου  Γεώργιο Ρουμελιώτη και Ευάγγελο Χριστοφόρου αλλά και σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας επί των ημερών του αείμνηστου Κώστα Μαρκόπουλου, όπως αποκαλύπτει το http://orthologika.blogspot.com/2019/07/3.html.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το Δικαστήριο ήταν πρωτόδικό καθώς ο ένας από τους κατηγορούμενος είναι δικηγόρος!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα τότε μέλη του Δ.Σ. της Γ’ ΚΟΠ είχαν παραχωρήσει παράνομα φασιανούς στον σύλλογο της Κορίνθου χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά απελευθέρωσης όπως ορίζει το Δασαρχείο. Το Δασαρχείο τότε, είχε προχωρήσει σε έλεγχο και υποδείξεις, καθώς το 2012 υπήρξε περιορισμός διακίνησης πτηνών και αυστηρότητα στους ελέγχους, λόγω της γρίπης των πτηνών.

Μετά την μην προσαρμογή των μελών της Γ’ ΚΟΠ στις υποδείξεις, το Δασαρχείο πήρε τους φασιανούς από το εκτροφείο, επειδή δεν γίνονταν οι υγειονομικοί έλεγχοι και τους πήγε σε περιοχή της Κορίνθου, ελεγχόμενη απόλυτα από το Δασαρχείο, για ασφάλεια και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Τότε, τα μέλη της Γ΄ΚΟΠ έκαναν μηνύσεις στον Δασάρχη για κλοπή θηραμάτων κτλ. Ο τότε Δασάρχης Κορίνθου κ. Καλλίρης αθωώθηκε.

Όμως… ακολούθησαν οι δικές του μηνύσεις που οδήγησαν στην καταδίκη των τότε μελών του Δ.Σ. της Γ’ ΚΟΠ σε τριετή φυλάκιση με αναστολή.

Ωστόσο, οι καταγγελίες για το τότε Διοικητικό Συμβούλιο της Γ’ ΚΟΠ δεν φαίνεται να έχουν τέλος, αφού, όπως είχε αποκαλύψει και πάλι ο ιστότοπος  http://orthologika.blogspot.com/2019/07/3.html και είχε μεταδώσει και η εκπομπή «Η Πελοπόννησος σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού TV Super, σε έρευνα του Δασαρχείο σε κυνηγούς βρέθηκαν να κατέχουν στα χέρια του Περιφερειακές άδειες, ενώ στη διασταύρωση που ακολούθησε στο Δασαρχείο βρέθηκε ότι είχαν εκδώσει νομαρχιακές (τοπικές) άδειες!

Και οι έρευνες συνεχίζονται!

Δείτε το βίντεο από το 20:15

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα