6.2 C
Pýrgos
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Υποψήφιος με Χριστοδουλόπουλο ο Σπύρος Σαμψούνης

spot_img

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΨΟΥΝΗΣ

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματία κ. Σπύρου Σαμψούνη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Σπύρος Σαμψούνης προέρχεται από μία οικογένεια με βαθιές δημοκρατικές ρίζες. Μια οικογένεια που κατάφερε μόνη της να επιτύχει επαγγελματικά και κοινωνικά στην περιοχή μας.

Ως γνήσιοι συνεχιστές της ιστορίας που δημιούργησε ο πατέρας τους και πλέον από κοινού με τα αδέλφια του, καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους με τους οποίους καταπιάνονται.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά να δώσουμε από κοινού τον αγώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αφού  ο Σπύρος εκπροσωπεί τη νέα γενιά ανθρώπων, με όραμα για το μέλλον, όρεξη για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Σαμψούνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να αποδεχτώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετέχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Η πενταετία που πέρασε έβαλε γερά τις βάσεις προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα στον Δήμο μας, ο οποίος πλέον μεταβάλλεται σε ένα δήμο σύγχρονο και αξιόπιστο, που σέβεται τον δημότη του και τον δημόσιο χώρο. 

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Σε αυτό το κάλεσμα του Δημάρχου μας δεν μπορεί να λείπει και δεν περισσεύει κανείς!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΜΨΟΥΝΗ

Ο κ. Σπύρος Σαμψούνης γεννήθηκε το 1981, γιός του Ευάγγελου Σαμψούνη και της Παναγιώτας Ανδριοπούλου, και μεγάλωσε στην πόλη της Αμαλιάδας όπου ολοκλήρωσε και την σχολική του εκπαίδευση, στο τμήμα Μηχανολογίας του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Αμαλιάδας.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση του πατρός του, που έχει να κάνει με χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες και ως εργολήπτες δημοσίων έργων.

Σήμερα, είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτικών Οργανώσεων σε Νομαρχιακά Μητρώα, του μεγαλύτερου Συλλόγου Εργοληπτών της χώρας, με έδρα τον Δυτικό άξονα. Είναι –επίσης– αντιπρόεδρος του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας.

Από μικρός ασχολήθηκε με τα κοινά, δραστηριοποιούμενος σε δεκάδες συλλόγους και σωματεία, ενώ, παράλληλα, μέσω της οικογενειακής επιχείρησης που διατηρούν τα τελευταία 40 χρόνια, ουδέποτε αρνήθηκαν την εθελοντική τους δράση σε υπηρεσίες που είχαν ανάγκη και σε έκτακτες περιπτώσεις.

Σήμερα, επιχειρηματικά δραστηριοποιούνται από κοινού με τα αδέλφια του Σεβαστιανό και Χρήστο, έχοντας αναλάβει η νέα γενιά τα ηνία της επιχείρησης την οποία έστησε εξ αρχής ο πατέρας τους, παρά το γεγονός ότι δεν κατάγεται από την περιοχή, αλλά από το χωριό Τυχερό Έβρου.

Είναι παντρεμένος από το 2007 με την Ευγενία Νικολούτσου και έχουν έναν γιο 10 ετών, τον Ευάγγελο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα