Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

“1η Κοινή Συνδιάσκεψη των Fora των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου, Πόλεων και Πανεπιστημίων”

spot_img

"1η Κοινή Συνδιάσκεψη των Fora των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου, Πόλεων και Πανεπιστημίων"Στις 16 17 & 18 Οκτωβρίου διοργανώνεται η “1η Κοινή Συνδιάσκεψη των Fora των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου, Πόλεων και Πανεπιστημίων” που φέτος πραγματοποιείται  στην πόλη Σπλιτ της Κροατίας, οπού λαμβάνουν μέρος πολλά Επιμελητήρια από την Ιταλία την Ελλάδα την Κροατία την Σλοβενία την Αλβανία την Βοσνία και το Μαυροβούνιο.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν,  τα Επιμελητήρια Ηλείας, Αχαΐας , Αιτωλοκαρνανίας και  Κέρκυρας.

Η Ηλειακή αντιπροσωπεία αποτελείται  από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  κα. Χρονοπούλου Νίκη, κ. Λαμπρόπουλο Μάριο και κ. Καρνάρο Αναστάσιο.

Στην ατζέντα των θεμάτων που αναπτύσσονται  , κεντρικό ρόλο  έχει η  συζήτηση για την  θαλάσσια οικονομία, όπου το Κατάκολο, το Σπλιτ, όπως το Ντουμπρόβνικ και το Κότορ έχουν ιδιαίτερο ρόλο που εστιάζεται κυρίως στον τομέα της κρουαζιέρας.

Οι εργασίες συνεχίζονται με  εντατικούς  ρυθμούς και αναμένεται  να υπάρξουν αποτελέσματα στην κατεύθυνση της  εδραίωσης της   επιμελητηριακής και επιχειρηματικής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα