1ο ΓΕΛ Πύργου: Στον αέρα οι μαθητές του τμήματος  Οικονομικής και Πληροφορικής

spot_img

Προτεινόμενα

Την έντονη διαμαρτυρία τους προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, εξέφρασαν οι γονείς επτά μαθητών στο 1ο ΓΕΛ Πύργου, από το γεγονός ότι δεν θα λειτουργήσει φέτος το τμήμα Οικονομικής και Πληροφορικής στην εν λόγω σχολική μονάδα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μαθητές υποχρεωτικά να πάνε σε άλλα σχολεία, τη στιγμή που σε λίγους μόλις μήνες θα κληθούν να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι γονείς των μαθητών το πρωί της Τρίτης  συναντήθηκαν  τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλη Δημητρέλλο στον οποίο και έθεσαν τους προβληματισμούς τους ενώ στην συνέχεια συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου και υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων Δημήτρη Μεσσαλά στον οποίο έθεσαν το πρόβλημα, ζητώντας συγχρόνως την εξεύρεση λύσης.

Όπως δήλωσαν οι γονείς, στο δυναμικό του σχολείου υπάρχουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι χρειάζονται για να λειτουργήσει το τμήμα ενώ η κατεύθυνση είναι μόλις 4 ώρες ενώ οι υπόλοιπες 30 ώρες είναι κοινές για όλους τους μαθητές.

Οι γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να αποστείλουν υπόμνημα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές αυτούς και να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα