1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας: Έβαλαν “λουκέτο” για την πενθήμερη εκδρομή

spot_img

Προτεινόμενα

Μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας προέβησαν σε κλείσιμο του σχολείου, διαμαρτυρόμενοι για την πενθήμερη εκδρομή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον μήνα Δεκέμβριο, αφού δεν υπάρχουν συνοδοί καθηγητές, και στην προσπάθειά τους να πιέσουν, έβαλαν “λουκέτο” στο σχολείο.

Ειδικότερα, οι μαθητές της Γ΄Τάξης  έχουν προγραμματίσει πενθήμερη εκδρομή για τον μήνα Δεκέμβριο, με προορισμό την Θεσσαλονίκη,ωστόσο κανείς από τους καθηγητές του σχολείου δεν δέχτηκε να τους συνοδεύσει στην εκδρομή.

Αρχικά, οι μαθητές απευθύνθηκαν την περασμένη Τετάρτη στον Διευθυντή του Σχολείου, χωρίς καμία θετική εξέλιξη και στη συνέχεια, το Δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο, προχθές, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Έτσι χθες το πρωί δεν έγινε μάθημα, με τους μαθητές της Γ΄Τάξης να είναι αποφασισμένοι μέχρι να υπάρξει θετική εξέλιξη και την ερχόμενη εβδομάδα σχεδιάζουν να επισκεφθούν και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να του θέσουν το πρόβλημα και να του ζητήσουν να βοηθήσει προκειμένου να μην χαθεί η εκδρομή.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα