ΑΘΛΗΤΙΚΑ

1st Goalkeeper Camp: “Αυτό ήταν μόνο η αρχή…”


Με μια ανακοίνωση το 1st Goalkeeper Camp, αποχαιρέτισε τους φίλους τους και ανανέωσε το ραντεβού του για το μέλλον. Μια διοργάνωση η οποία άνοιξε και στην Ηλεία ένα νέο “κεφαλαιο” στο χώρο του ποδοσφαίρου, το “κεφάλαιο” της εξειδικευμένης προπόνησης και προετοιμασίας των τερματοφυλάκων, αλλά και την ανάγκη ανάδειξης και δημιορυγγίας μιας σχολής αποκλειστικά για τερματοφύλακες, όπως γίνεται σε ποδοσφαιρικά προηγμένες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών: Μετά από μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες, με πλήθος συμμετοχών από μικρούς και μεγάλους τερματοφύλακες του Νομού και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και με την ξεχωριστή παρουσία καταξιωμένων αθλητών και διακεκριμένων επιστημόνων, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε όλους όσους πίστεψαν, στήριξαν και αγκάλιασαν το εγχείρημα αυτό δίνοντας στην ιδέα του 1st Goalkeeper Camp 2020… σάρκα και οστά! Ελπίζουμε ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και ότι μεταδώσαμε σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, μα πάνω από όλα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την θέση του τερματοφύλακα! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε ότι αυτή ήταν μονάχα η αρχή!

Παράλληλα, θέλουμε να πούμε ένα τελευταίο ευχαριστώ στο Café-Restaurant «Ξενόφος» στην Αγία Μαρίνα στα Δουνέικα Ηλείας για την παροχή του αποχαιρετιστήριου γεύματος στους συντελεστές του Camp, καθώς και για την γενικότερη στήριξη που παρείχε για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης».