ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηλειακός: Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

  • 12
    Shares

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από τη διοίκηση του Πανηλειακού, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εισιτήρια τα οποία διαχωρίζονται σε δυο κατηγορίες και λόγω των ειδικών συνθηκών, η τιμή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

“Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει ότι από σήμερα και για το επόμενο διάστημα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2020/2021 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν είναι δύο κατηγοριών:

α. VIP Διαρκείας για την Θύρα 4 των Επισήμων – 80€

β. Απλό Διαρκείας για όλες τις υπόλοιπες Θύρες του γηπέδου – 40€

Με βασικό γνώμονα την αβεβαιότητα που επικρατεί ακόμη σχετικά με την διεξαγωγή αθλητικών αγώνων με κόσμο στις εξέδρες και συναισθανόμενοι πλήρως την δύσκολη κοινωνική και οικονομική κατάσταση που βιώνει το σύνολο των συμπολιτών μας όλο αυτό το διάστημα, ως Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα στους ερυθρόλευκους φίλους και οπαδούς να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα της πόλης μας στους 17 εντός έδρας αγώνες του φετινού πρωταθλήματος με το μικρό κόστος των 2,35€ ανά παιχνίδι.

Η αγαπημένη μας ομάδα επιχειρεί εκ νέου μία πολύ σημαντική προσπάθεια, έχοντας οργανωθεί και στελεχωθεί με αποκλειστικό στόχο την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλο τον κόσμο του Πανηλειακού δίπλα μας! Με την ευχή φυσικά να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην καθημερινότητά μας η πανδημία, σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να απολαύσουμε και να ενισχύσουμε τις φετινές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

– Μέσω τηλεφώνου στα: 6972675032 (Αντώνης Κανελλόπουλος) και 6974737027, 6986986949 (Γιώργος Μώρος)

– Μέσω email στο: info.paniliakosfc@gmail.com

– Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

– Δε Monk (Κεντρική Πλατεία Πύργου)

– Ozzi Café (Ερυθρού Σταυρού 1)

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την επιχείρηση Dedalos Security και τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο για την ευγενική χορηγία και την εν γένει στήριξή του προς την ομάδα της πόλης μας για μία ακόμα χρονιά.

«Όλοι μαζί δυναμώνουμε την φλόγα ξανά!»”.

 


  • 12
    Shares