ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Την απόσυρση του θέματος που αφορούσε την τιμολογιακή πολιτική στο αθλητικό κέντρο αποφάσισε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο                                                                                                     

  • 7
    Shares

Την απόσυρση του θέματος που αφορούσε την τιμολογιακή πολιτική στο αθλητικό κέντρο και την οποία είχε αποφασίσει η πλειοψηφία του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ   «Ο ΗΛΕΙΟΣ» αποφάσισε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα θα συζητηθεί πάλι στο Δ.Σ. του «ΗΛΕΙΟΥ». Έτσι ακυρώθηκαν οι 67/2020 και 73/2020 αποφάσεις που καθιέρωναν τα γνωστά αντιλαϊκά χαράτσια, στους δημότες που έκαναν χρήση του αθλητικού κέντρου.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που ήρθε ως αποτέλεσμα της αντίδρασης του λαού του Δήμου μας με κορύφωση τη μαζική συγκέντρωση έξω από το αθλητικό κέντρο.

Γίνεται καθαρό πως όταν ο λαός κινητοποιείται και γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων μπορεί να έχει κατακτήσεις. Ας το έχουμε υπόψη μας ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες, για το λαό μας, συνθήκες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση όπως έκανε μέχρι τώρα θα δώσει όλες της τις δυνάμεις, θα πρωταγωνιστήσει έτσι ώστε :

 

Το αθλητικό κέντρο να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο κάθε δημότης, με κανόνες βέβαια και αρχές λειτουργίας, αλλά χωρίς χαράτσια. ΔΩΡΕΑΝ.                                                                                   

          Δεν δεχόμαστε να πληρώσει πάλι ο λαός τα σπασμένα για τα οποία δεν ευθύνεται.                       

Ο αθλητισμός – πολιτισμός είναι δικαίωμά μας.

Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Ήλιδας


  • 7
    Shares