ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει αποστείλει λίστα παικτών στον ΠΣΑΚ ο Κόροιβος

  • 7
    Shares

Δεν έχει στείλει κατάσταση στον ΠΣΑΚ με το ρόστερ του ο Κόροιβος μέχρι στιγμής, ο οποίος είναι μια από τις λίγες ομάδες πλέον της Α2 οι οποίες δεν έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επάνοδό τους στις προπονήσεις. Είναι εξάλλου και κάτι το οποίο ουσιαστικά έχει προαναγγείλει η διοίκηση της ομάδας, η οποία αντιτίθεται στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και έχει πει ότι δεν κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. 
Οι13 από τις 16 ομάδες της Α2 Εθνικής μπάσκετ, έχουν δρομολογήσει την επιστροφή τους στη δράση. Την ώρα που στην Ομσπονδία έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α2, ο ΠΣΑΚ έχει ζητήσει από τις ομάδες να αποστείλουν κατάσταση με τα δυναμικά τους, προκειμένου να καλύψουν οικονομικά τα τεστ.
Σύμφωνα με άρθρο του pelop.gr, εννέα ομάδες έχουν αποστείλει τα ρόστερ τους για να γίνει η κατανομή των εξόδων για τα τεστ, αφού ο ΠΣΑΚ είχε δεσμευτεί να καλύψει το κόστος. Οι εννέα ομάδες είναι οι εξής: Πανερυθραϊκός, Αμύντας, Φίλιππος Βέροιας, Οίακας Ναυπλίου, ΑΟ Αγρινίου, Ελευθερούπολη, Παγκράτι, Δάφνη Δαφνίου, και Ψυχικό. Ο Ολυμπιακός, αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος το κόστος των παικτών του. Όπως είπαμε ο Κόροιβος δεν έχει στείλει κατάσταση, όπως δεν έχουν ακόμα στείλει η Καβάλα και ο Τρίτων.
Στην ΕΟΚ ωστόσο δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με το Πρωτάθλημα, όπως ακριβώς έκαναν και με την Α1 γυναικών. Επί της ουσίας, πρόκειται για το ίδιο αγωνιστικό πρωτόκολλο με των γυναικών, προκειμένου να παιχτούν και πάλι παιχνίδια, όταν θα δοθεί το “πράσινο φως” για την έναρξη. Τότε, θα αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί και το Πρωτάθλημα της Α2. Και βέβαια είναι επίσης προφανές, ότι αν τελικά ειναι μόνο τρεις στις δεκαέξι οι ομάδες που δεν θέλουν να αγωνιστούν, δεν θα σταματήσει το Πρωτάθλημα, αλλά θα αναζητηθούν άλλες λύσεις, όπως για παράδειγμα ο υποβιβασμός αυτών των ομάδων στην παρακάτω κατηγορία.

  • 7
    Shares