ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Οι πρώτες υποψηφιότητες, η Ηλεία και αυτό που παλεύει ο Ζαγοράκης


Ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα πραγματικά του προβλήματα όσο ελάχιστοι, ο οποίος έχει εργαστεί αθόρυβα και ουσιαστικά, είτε ως μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων, είτε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος φαίνεται ότι δεν “χρεώνεται” σε κανένα μπλοκ, ο οποίος διατηρεί παραδοσιακά καλές σχέσεις και με την Ηλεία, σύμφωνα με πληροφορίες έχει τη στήριξη του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος επιχειρεί να κάνει το άλμα ώστε να πλαισιωθεί από συνεργάτες κοινής αποδοχής.

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου λοιπόν, υπέδειξε για υποψήφιο Πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη καθώς και για μέλος της Ε.Ε  τον Παναγιώτη Διακοφώτη. Τον Ζαγοράκη, υπέδειξαν ακόμα τρεις Ενώσεις, η Κορινθία, η Βοιωτία και η Λάρισα, η οποία υπέδειξε και υποψήφιο, τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη.

Το κρίσιμο από δω και πέρα θα είναι να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι πέρα από εκείνους τους οποίους έχουν αναφέρει σε δημοσιεύματά τους κάποια ΜΜΕ μέσα από πληροφορίες κύκλων φιλικά προσκείμενων στη “συμμαχία”.

Στα δικά μας, μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση και η τακτική της ΕΠΣ Ηλείας, αν θα υποδείξει υποψήφιο, αλλά και ποια στάση θα τηρήσουν οι εκτός “συμμαχίας” Ενώσεις, οι οποίες μπορεί να μην αποτελούν πλειοψηφία, αλλά με βάση τις τελευταίες ανακατατάξεις, τη δυναμική είσοδο του Ζαγοράκη, αποτελούν μια σημαντική μερίδα της πίτας.

Ήδη κάποιες Ενώσεις παραδοσιακά με το πλευρό της πλειοψηφίας, τίθενται εκτός “γραμμής”, γεγονός το οποίο ενισχύει την πεποίθηση ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα αναλάβει εν τέλει αυτή τη δύσκολη αποστολή, να ενώσει και να δημιουργήσει συνθήκες επιτυχίας στην προεδρική του θητεία.