Αστέρας-Ηλειακός Β. 0-0: “Πρόωρα” τα όποια συμπεράσματα

spot_img

Προτεινόμενα

Ανέτοιμος και σαφώς με πολύ δρόμο μπροστά του εμφανίστηκε ο Αστέρας στο σημερινό φιλικό απέαντι στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Οι “Βυσσινί”, προερχόμενοι από δεκαπέντε μέρες έντονων προπονήσεων, δεν έχουν αποκτήσει ακόμα ούτε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, αλλά ούτε και τις επαφές με τη μπάλα ώστε να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο τις δεδομένες δυνατότητές τους. 

Το σημερινό ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Ηλειακό Βαρθολομιού, το πρώτο φιλικό του Αστέρα για τη νέα σεζόν, το δεύτερο για την ομάδα του Βαρθολομιού, ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές, λίγη δημιουργία, αλλά και αρκετή κούραση από τις δυο ομάδες. Μάλιστα, από τον Ηλειακό αποχώρησαν και δυο παίκτες ελαφρά τραυματίες, παίκτες όπως ο Μπουρούκης και ο Καραγιάννης.

Ο Αστέρας, βελτίωσε κατακόρυφα την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, έγινε πιο πιεστικός, κατάφερε να φτάσει μέχρι την αντίπαλη περιοχή, όμως είναι φανερό ότι ακόμα οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου δεν έχουν την ετοιμότητα να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους.

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, παρουσίασε σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στον Ξενοφώντα. Ο Μιχάλης Παπουτσής, παρουσίασε ένα σύνολο με αγωνιστική ταυτότητα. Αγωνιστική πειθαρχία, καλό ομαδικό πρέσινγκ. Επιθετικά προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο πρώτο μέρος, αλλά από την άλλη πλευρά δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε από το κέντρο της άμυνας ο Διαμαντόπουλος.

Το ματς καρέ-καρέ 

  • 13′: Ατομική προσπάθεια και σουτ του Ζωγόπουλου στην κίνηση άουτ.
  • 15′: Κόρνερ του Βασιλικόπουλου, κεφαλιά του Κυριαζή στα χέρια του Γαλανόπουλου.
  • 18′: Αντεπίθεση με Μπατζακόπουλο, συρτό σουτ άουτ.
  • 66′: Σουτ Κυριαζή άουτ.
  • 75′: Απευθείας φάουλ του Χοτζάι, σε κόρνερ ο Κολλίντζας.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Μπουγονικολός, Γεωργόπουλος, Χοτζάι, Μπαρδούσης, Κυριαζής, Γκρίλλας, Σταυρούλιας, Μπάρκας, Βασιλικόπουλος, Μπατζακόπουλος. (Σιούλας, Καμαρινός, Μπομπής, Κοτσομύτης, Τσάλας).

Ηλειακός: Γαλανόπουλος, Σέμα, Καραγιάννης, Π. Κορκός, Φραγκόπουλος, Κωστόπουλος, Κατάνης, Γκίνης, Μπουρούκης, Π. Τσουκαλάς, Ζωγόπουλος. (Μαρίνος, Χριστοφοράτος, Βούτος, Βέρρας, Τσιότσιος, Κρίκος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα