ΗΛΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑ

15 Μαρτίου: Όλοι μαζί στο βουνό, ραντεβού στο Τείχιο!

  • 3
    Shares

Μαζί στο βουνό! Εσύ τι θα κάνεις την Κυριακή 15 Μαρτίου; Έλα να γνωρίσεις το Τείχιο πεζοπορώντας.

H EΚΔΗΛΩΣΗ

Η ομάδα του Healthy Life & ο Ορειβατικού Σύλλογος Αμαλιάδας «Ορειβατείν» θα έχουν την χαρά να συνοδοιπορήσουν και να μοιραστούν σκέψεις, προβληματισμούς, ιδέες και εμπειρίες.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο ΤΕΙΧΙΟ ΔΩΡΙΔΟΣ που βρίσκεται στα NΔ του Nομού Φωκίδoς, ανήκει στο Δήμο Ευπαλίου, απέχει 25 χλμ. από την Ναύπακτο και 250 χλμ. από την Αθήνα. Σε ένα υψόμετρο 580μ., εκεί που τα πλατάνια, οι πηγές και η άγρια ομορφιά του φυσικού Ρουμελιώτικου πλούτου παραμένουν σταθερή αξία.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Μια διαδρομή μέσα από τα μοναδικά μονοπάτια των αγώνων του TIHIO RACE περίπου 9 χιλιομέτρων, μέτριας δυσκολίας, με θετική υψομετρική 600 μέτρα.
Ξεκινάμε από το χωριό Ποτιδάνια στα 900 μέτρα υψόμετρο και ανηφορίζουμε προς το Τρίκορφο. Η διαδρομή είναι μέσα σε ελατόδατος στο μεγαλύτερο κομμάτι και υπάρχουν εναλλαγές της βλάστησης. Περίπου στο πρώτο τρίτο της διαδρομής θα διασχίσουμε μια ρεματιά.  Αντικρύζουμε τη Γκιόνα, τα Βαρδούσια και τη λίμνη του Μόρνου. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στο χωριό Παλαιοξάρι. Η θέα μας αποζημιώνει στο έπακρο, για τα περισσότερα χιλιόμετρα που θα κάνουμε για να φτάσουμε από Αθήνα. Στα μονοπάτια μας οδηγεί η ομάδα του Tihiorace.

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ

Ο ορειβατικός σύλλογος  «Ορειβατείν» αναφέρει: «Η πεζοπορία στη φύση είναι υγεία!»

Το Tihiorace  αναφέρει: «Είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας! Είναι τρόπος ζωής και αγάπης για τη φύση!».

Το Healthy Life αναφέρει: « Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή. Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε».

Κοινός παρονομαστής όλων μας: το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής! Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να σας προσκαλέσουμε να δείτε αυτά τα υπέροχα μέρη πεζοπορώντας.

Και που ξέρετε; Μπορεί κάποιους από εσάς να σας εμπνεύσουμε να πάρετε μέρος και σε κάποιον αγώνα βουνού!!!

Εσύ τι θα κάνεις την Κυριακή 15 Μαρτίου; Έλα να γνωρίσεις το Τείχιο πεζοπορώντας.

Για περισσότερες πληροφορίες inbox στη σελίδα του Healthy Life για την Αθήνα και στη σελίδα του «Oρειβατείν» για την Αμαλιάδα.


  • 3
    Shares