Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Π.Ε./ΕΠΣΗ: Συνεχίζεται σε ουδέτερο το ματς Μακρίσια-Σώστι

spot_img

 

Απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση της διακοπής του αγώνα Μακρίσια Σώστι, έβγαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Η απόφαση:

Η Π.Ε της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίαση της 06/04/2022 αφού έλαβε υπόψη της το Φ.Α του παιχνιδιού της Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΩΣΤΙΟΥ» στις 27/03/2022 την έκθεση του παρατηρητή, την αυτοπρόσωπη απολογία των νομίμων εκπροσώπων των σωματείων και σχετικά υπομνήματα αυτών αλλά και τις αυτοπρόσωπες διευκρινίσεις των διαιτητών, του παρατηρητή και του εκπροσώπου της ΕΠΣΗ

αποφασίζει

1. Παραπέμπει τον διαιτητή του ανωτέρω αγώνα στην Ε.Δ/ΕΠΣΗ για παράλειψη πλήρους και λεπτομερούς συμπλήρωσης του Φ.Α. σύμφωνα με το άρθ. 73§2γ του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

2. Επιβάλλει χρηματική ποινή 150 ευρώ στο σωματείο «ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ» για ρίψη αντικειμένων «κροτίδων» σύμφωνα με άρθ. 15§3β,6α του Π.Κ.

3. Επανορίζει την συνέχιση του αγώνα σύμφωνα με το αρθ. 21§2β του ΚΑΠ. για το υπολειπόμενο, από το σημείο της χρονικής διακοπής, χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τον χρόνο της διακοπής του. Σύμφωνα με το αρθ. 20§4α,β του Π.Κ. ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς θεατές.

4. Κοινοποιείται η απόφαση της Π.Ε. στην Ε.Ε./ΕΠΣΗ για τον επανορισμό του αγώνα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του άρθ. 15§5η του Π.Κ. και την παραπομπή του διαιτητή στην Ε.Δ./ΕΠΣΗ για διαιτητικά παραπτώματα.

Η καταβολή της χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης ( Άρθρο 23 του Π.Κ ).

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα