Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Ντάβαρης: “Ο κόσμος μας να γίνει 12ος παίκτης…”-Η απάντηση σε μια προσωπική ερώτηση (vid)

spot_img

Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η σημασία της βαριάς φανέλας του Πανηλειακού, η δυναμική της πόλης του Πύργου, σε σχέση με ομάδες πολύ μικρότερες πληθυσμιακά, αλλά και η αξία των αντιπάλων, ο σεβασμός στην ποδοσφαιρική αξία.

Αυτό προκύπτει από τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος μετά από αρχική τοποθέτηση για τα μπαράζ και το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, απάντησε και σε μια ερώτηση για τα προσωπικά κίνητρα της επιστροφής του στην ηγεσία του Πανηλειακού. Αφού θέλησε να αναδείξει τη σημασία της παρουσίας του κόσμου, ο οποίος θα γίνει ο δωδέκατος παίκτης, υπογράμμισε και το ότι υπάρχουν αντίπαλοι οι οποίοι έχουν διατηρήσει τον κορμό τους και δεν μπορεί κανείς να τους υποτιμήσει.

O Πρόεδρος του Πανηλειακού, επέδειξε στον φακό και το εισιτήριο, το οποίο θα διατίθεται σε δυο κατηγορίες τιμών, αναλόγως με τις θύρες εισόδου, στα 10€ και στα 5€, με 5€ για τις γυναίκες και δωρεάν είσοδο για τα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα