ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: “Τρέχει” με το χρόνο αντίπαλο ο Ντίκερσον (βίντεο)


Στο Ρέθυμνο και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» δοκιμάζεται το Σάββατο στις 4:30μ.μ. ο Κόροιβος, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και να κάνει το 2χ2. Αφού τα κατάφερε απέναντι στον Άρη, γιατί να μην τα καταφέρει και απέναντι στο Ρέθυμνο, εξάλλου, όσο απλοϊκό κι αν ακούγεται κι όσο κι αν οι Κρήτες θα είναι πλέον υποψιασμένοι γι’ αυτό που θα πρέπει να περιμένουν από την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει έτοιμο στο 100% τον ύψους 2.16 νεαποκτηθέντα σέντερ της ομάδας Τζόρνταν Ντίκερσον.

Ο Ντίκερσον, τρέχει με το χρόνο αντίπαλο, προκειμένου να προφτάσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας, με τον συνεργάτη του Ντίνου Καλαμπάκου, υπεύθυνο σε θέματα φυσικής κατάστασης των παικτών, τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, να έχει πιάσει δουλειά προκειμένου να ετοιμάσει τον ψηλό της ομάδας. Ο Ανδρουτσόπουλος, διαπίστωσε τις πρώτες μέρες που έφτασε στην Αμαλιάδα ότι o πανήψυλος Ντίκερσον, ήταν μυϊκά λίγο ασταθής, αλλά με τη δουλειά και με το χρόνο θα μπορέσει να βοηθήσει.

Στον Κόροιβο, εκτιμούν ότι αν όχι από το ματς αυτό με το Ρέθυμνο, από το προσεχές ο Ντίκεροσν θα βρίσκεται σε μια ανεκτή κατάσταση, καθώς ενσωματωμένος και αυτός θα μπορέσει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αρχίζει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, περισσότερο από τα μόλις λίγα δευτερόλεπτα που έπαιξε απέναντι στον Άρη.

Εμείς ας πάρουμε γεύση από τον νέο ψηλό του Κοροίβου:

https://www.youtube.com/watch?v=cZ5y7BaZ2zI