ΑΘΛΗΤΙΚΑ

1st Goalkeeper Camp: Οι κορυφαίοι συναντιούνται στη Μαραθιά (φώτο)

  • 40
    Shares

Υπό τις οδηγίες του Σπύρου Χριστόπουλου, προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και του πολύπειρου Γιάννη Καπετανάκη, μαζί με τους Γιώργο και Παναγιώτη Λαδά, Ανδρέα Αντωνόπουλου, μικροί ταλαντούχοι, αλλά και μεγάλοι τερματοφύλακες της Ηλείας, ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο 1ο Camp τερματοφυλάκων που διεξάγεται στη Μαραθιά, στις εγκαταστάσεις του ιδιόκτητου γηπέδου του Μελιτσόπουλου.

Μια πρώτη μέρα, η οποία περιελάμβανε ομιλίες προς τους τερματοφύλακες, αλλά και οδηγίες από τον διατροφολόγο Νίκο Γιαννακόπουλο.

Ο Σπύρος Χριστόπουλος, καλωσορίζοντας τους τερματοφύλακες, τους ανέφερε: “Έχετε διαλέξει την πιο γοητευτική, αλλά και πιο υπεύθυνη θέση. Αυτή του τερματοφύλακα. Δεν θα πούμε περισσότερα. Τα περισσότερα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο“.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο, σε θεωρητικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, το οποίο αποτελεί προσομοίωση μιας επαγγελματικής εβδομάδας προπονήσεων. Πολύ σημαντική εμπειρία για τερματοφύλακες της Ηλείας, οι οποίοι εκτός του ότι θα συλλέξουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, θα έχουν την ευκαιρία να διακόψουν τη μακρά περίοδο αποχής από το γήπεδο και τις προπονήσεις λόγω κορωνοϊού.

Το καμπ αυτό, εκτός από τις ακαδημίες της Ηλείας και τους τερματοφύλακες, συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών προπονητών, όπως ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΒ, Χρήστος Κουτσούμπας, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, προπονητής του Αίαντα, ο συνεργάτης του Μίκι Τσίρκοβιτς στον ΠΑΟΒ Τάκης Μαντάς, αλλά και άλλων, από ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Στο καμπ, μετέχουν και τερματοφύλακες κοπέλες, από τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, ενώ ήταν και ένα σημείο συνάντησης αρκετών σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

 


  • 40
    Shares