2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

spot_img

Προτεινόμενα

Στην «2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Ηλείας από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου,  σε ομαδικό περίπτερο μαζί με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της Ηλείας .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ευρύ χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου και το Επιμελητήριο προσκαλεί όσες επιχειιρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εκθέτες να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 26210-36895 με τον κ. Γεράνιο Γιάννη ή να στείλουν email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ilichgr@otenet.gr.
Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αγρινίου, τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η 2ηΑναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αισιοδοξεί να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα πρωτοποριακό φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες και την προμηθευτική αγορά, και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείψει κανείς.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα