ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ

3η Διενοριακή Αιμοδοσία Αμαλιάδας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου


Την 3η διενοριακή τους αιμοδοσία πραγματοποιούν αυτήν την Κυριακή 19-11-2017 το πρωί 10:30 π.μ. – 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Άννας οι ενορίες του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Τρύφωνος, της Αγίας Άννας και του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου της Αμαλιάδος και προσκαλούν όλους τους χριστιανούς της πόλεως να συμμετάσχουν σε αυτήν την εορτή προσφοράς προς τον πάσχοντα αδελφό.

Ο Θεάνθρωπος Κύριος μας επί του Σταυρού, μας έδειξε το μέτρο της πραγματικής αγάπης, της θυσιαστικής προς τον συνάνθρωπο και ξεκάθαρα μας είπε ότι το εισιτήριο μας για την είσοδο στη Βασιλεία Του, το κρατά στα χέρια του ο πάσχων αδελφός μας. Ο αββάς Ποιμήν είπε «Είδες τον αδελφό σου, είδες Κύριον τον Θεό σου». Εμείς το παραλλάσουμε και λέμε :

«Βοήθησες τον πάσχοντα αδελφό σου, βοήθησες Κύριον τον Θεό σου».

Θυσιάζοντας λίγο από το χρόνο μας για να αιμοδοτήσουμε, έχουμε διπλό όφελος: 1. Βοηθάμε ουσιαστικά και αθόρυβα κάποιον αδελφό και 2. Κάνουμε καλό στην υγεία μας. Γι΄ αυτό και σας καλούμε όλους την Κυριακή το πρωί, να συμμετάσχουμε σε αυτήν την προσπάθεια φιλαδελφίας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Από την οργανωτική επιτροπή