ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας: «Αν δεν έρθει καθαρίστρια, εμείς το κλείνουμε…»(βίντεο)


Αποφασισμένοι ακόμα και να «κλείσουν» το σχολείο, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας, δηλώνουν οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας που μαζί με τον Διευθυντή του κ. Νίκο Κοσιάβελο επισκέφτηκαν τον αντιδήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Παλυβό, αναζητώντας λύση.

Η καθαρίστρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας είναι «τετράωρη», με την ίδια να κάνει ότι μπορεί να καθαρίσει το σχολείο. Ακολούθησαν κάποια «μπαλώματα» από τον δήμο με καθαρίστριες από άλλα σχολεία (λίγο από εδώ, λίγο από εκεί) αλλά σε «κόκκινη» χρονιά όπως είναι η φετινή λόγω Covid, αυτό δεν επαρκεί.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε 4 ώρες καθαριότητας όταν όλα τα υπόλοιπα σχολεία έχουν από 8 έως 12 ώρες καθαριότητας την ημέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Κοσιάβελος, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Αντιγόνη Σερέτη τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν δεν έρθει καθαρίστρια, αν δεν λυθεί το πρόβλημα της καθαριότητας εμείς σαν γονείς είμαστε αποφασισμένοι ακόμα και να κλείσουμε το σχολείο και να μην στέλνουμε τα παιδιά μας».

Εν αναμονή των εξελίξεων.

Αντιγόνη Σερέτη
Νίκος Κοσιάβελος