58χρονος από το Κούμανι ήπιε δηλητήριο

spot_img

Προτεινόμενα

58χρονος από το Κούμανι της Φολόης φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκων.

Τον άτυχο άντρα εντόπισαν οι συγχωριανοί τους, που τον αναζητούσαν από το πρωί.

Ο 58χρονος έφυγε από το σπίτι του νωρίς το πρωί και η ηλικιωμένη μητέρα του με την οποία ζούσε μαζί, ήταν αυτή που τον αναζήτησε αφού είχε αρκετή ώρα να δώσει σημεία ζωής.

Μία ομάδα συγχωριανών , άρχισαν να το αναζητούν ψάχνοντας αρχικά στο κτήμα και στα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να έχει πάει, ενώ ταυτόχρονα είχαν ενημερώσει και το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας ζητώντας ταυτόχρονα και τη συνδρομή της πυροσβεστικής της Αρχαίας Ολυμπίας.

Μετά από τις έρευνες όλων τον εντόπισαν σε ένα ρέμα σε μισολιπόθυμη κατάσταση.

Φαινόταν ότι είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο και προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος τον έβαλαν στο περιπολικό της αστυνομίας και ξεκίνησαν για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ,οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να λάβει πιο εξειδικευμένης φροντίδας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού ο άτυχος άντρας κάποιες φορές στο παρελθόν φαινόταν απογοητευμένος και ήθελε, έλεγε να βάλει τέλος στη ζωή του χωρίς ωστόσο κανείς να τον πάρει στα σοβαρά.

Την προανάκριση για αυτό το συμβάν την έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα