ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  Δυτικής Ελλάδας

  • 8
    Shares

 

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν στα Λεχαινά οι αγώνες του 2ου γύρου για το Τοπικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων του Νομού Ηλείας.

Η ομάδα του Αρίωνα  πέτυχε δύο νίκες και συνεχίζει να είναι στο παιχνίδι της ανόδου στη Β Εθνική.   Στο παιχνίδι που έδωσε με τη νεανική ομάδα του ΑΙΓΑΙΟ ΠΥΡΓΟΥ επικράτησε με σκορ 4-0, με τους Μάνο Κουτάντο και Γιώργο Μιχαλόπουλο να πετυχαίνουν από μία νίκη, ενώ ο Περικλής Άγας έκανε δύο νίκες.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Αρίων αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα της ΑΕ Λεχαινών και επικράτησε με 4-1 με τους Γιώργο Μιχαλόπουλο και Περικλή Άγα να πετυχαίνουν από δύο νίκες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μάνος Κουτάντος.

Στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων ΑΕ Λεχαινών και Αιγαίο Πύργου, οι αδελφοί Δημάκη πετυχαίνοντας από δύο νίκες ο καθένας επιβλήθηκαν της νεανικής ομάδας του Πύργου με 4-1, ενώ συμμετείχε και ο Τάσος Κούρτης. Το Αιγαίο αγωνίσθηκε με τους Στεφανίδη, Σωτηρόπουλο και Γκουντουβα.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ο Αρίων Αμαλιάδας βρίσκεται  στη 4η θέση της βαθμολογίας με 8-5 νίκες, σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ Τρίπολης και περιμένει το μεταξύ τους παιχνίδι, ελπίζοντας σε νίκη που πιθανώς σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα να δώσει ακόμη και τη 3η θέση που οδηγεί στη Β Εθνική.

Η ομάδα των Λεχαινών βρίσκεται στην 6η θέση με 5-8 νίκες, ενώ η ομάδα του Πύργου που αγωνίσθηκε με παίδες σε όλο το πρωτάθλημα ισοβαθμεί με το Διογένη Πάτρας στη τελευταία θέση με μια νίκη.


  • 8
    Shares