ΑΘΛΗΤΙΚΑ

A1 ΕΣΚΑΗ: Νέα διοίκηση στον Ολυμπιονίκη, ξεκίνησε ο σχεδιασμός


Νέα διοίκηση εξελέξη στον Ολυμπιονίκη, ο οποίος πλέον παίρνει το δρόμο του. Τα αδιέξοδα φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και η ομάδα αρχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Μάλιστα ανακοινώθηκε και η πρώτη ανανέωση και είναι ο Ξενοφών Σακελλαρίου.

«Ο Ολυμπιονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο με τον αρχηγό και παράλληλα το πολύ σημαντικό “γρανάζι” της ομάδας μας, Ξενοφώντα Σακελλαρίου, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται αυτής της ομάδας κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα μέσα και έξω από το παρκέ!

Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι 13 χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιονίκη, οπότε δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου. Στόχος κάθε χρονιά είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να εξελίσσεται και να ανεβαίνει επίπεδο. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όπως κάθε χρόνο και περισσότερο τώρα χρειαζόμαστε τους ανθρώπους από την Αρχαία Ολυμπία αλλά και την γύρω περιοχή δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή”.

Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες και καλάθια με την φανέλα της ομάδας μας».