ΑΘΛΗΤΙΚΑ

A1 κατηγορία: «Ερωτηματικό» η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων


Οδεύουμε προς τα μέσα Ιουλίου και η κατάσταση παραμένει ρευστή στην Α1 κατηγορία. Ακόμα δεν έχουν όλες οι ομάδες ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα περίοδο. Ο προβληματισμός των περισσότερων ομάδων έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα, δεν γνωρίζουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο, ενώ υπάρχουν και τέσσερις ομάδες οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Η πρώτη ομάδα, είναι ο Κόροιβος Κατσαρού, για τον οποίο έχουν γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ότι σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, προχωρώντας μάλιστα και σε συγχώνευση με τον Πήγασο Πρασίνου. Νεότερες εξελίξεις στο θέμα δεν έχουν υπάρξει.

Η επόμενη ομάδα της οποίας η συμμετοχή είναι επισφαλής, είναι εκείνη του Πέλοπα Πελοπίου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Χριστόπουλος έχει την πρόθεση να συμμετάσχει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, ωστόσο οι προθέσεις πολλές φορές δεν αρκούν και αν δεν υπάρξει έμπρακτη στήριξη και από άλλες πλευρές, τότε η ομάδα μπορεί να δηλώσει στην Α2 κατηγορία. Παράλληλα το άγνωστο τοπίο σχετικά με τις εκδηλώσεις, είναι ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς ο Πέλοπας στήριζε μεγάλο μέρος των εσόδων του στο πανηγύρι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και δυο ομάδες της Βουπρασίας στις οποίες δεν έχουν εξελίξεις. Πρόκειται για το Κουρτέσι, το οποίο αν και παρέμεινε στην Α1 κατηγορία μέσα από αναδιάρθρωση, παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξεταστεί αν μπορεί ρεαλιστικά να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Η άλλη ομάδα της Βουπρασίας, είναι η Προοδευτική. Μια ομάδα η οποία είχε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για τη σταθερότητά της, στην οποία όμως αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες διίστανται. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, πέφτει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μην μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που δικαιωματικά ανήκει, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της από τον περασμένο Μάρτιο.