Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

A1 κατηγορία: Προς διευθέτηση το θέμα με τον Δαλαβούρα

spot_img

Τάσεις αποκλιμάκωσης της κατάστασης με την υπόθεση που προέκυψε με τον Σταύρο Δαλαβούρα παρατηρούνται το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση οδεύει προς διευθέτηση, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιχειρούν να έρθουν σε συνεννόηση.

Και λέμε εμπλεκόμενες πλευρές, καθώς πέρα από τη Νίκη Τραγανού και τον Αστέρα, υπάρχει και ο Πανηλειακός, ο οποίος παραχώρησε τον Δαλαβούρα στον Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι, με συμφωνία να γίνει εκ νέου συνάντηση και συζήτηση, ώστε αν επιθυμεί ο Αστέρας και αφού ικανοποιηθεί ο Πανηλειακός, ο παίκτης να παραχωρηθεί οριστικά στον Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι στη Νίκη Τραγανού, είναι αποφασισμένοι να βρεθεί λύση ώστε να λυθεί το όποιο θέμα. Πηγές προσκείμενες στον σύλλογο του Τραγανού, ανέφεραν ότι «προκλήθηκε μια σύγχυση και μια ασυνεννοησία, η οποία ωστόσο μπορεί να ομαλοποιηθεί».

Περισσότερα σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, επίσημες δηλαδή τοποθετήσεις, είναι πιθανόν να έχουμε από απόψε το βράδυ. Πάντως, ο Αστέρας φέρεται να έχει συνηγορήσει τελικά να παραχωρηθεί ο παίκτης στη Νίκη Τραγανού, με τη σύμφωνη γνώμη και του Πανηλειακού, ο οποίος όπως προείπαμε ανέμενε και αυτός να τηρηθούν κάποιες συμφωνίες σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα