Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

A1 ΣΚΟΡΕΡ: Τα “υπερφυσικά” νούμερα του Τζανέτου-Χωρίς αντίπαλο στην κορυφή- Μεταβολές πιο κάτω

spot_img

Κούρσα χωρίς αντίπαλο είναι ο πίνακας των σκόρερ για τον Σάκη Τζανέτο του Πανηλειακού. Ο “Μάγος”, όπως τον αποκάλεσαν στην Κόρινθο (El Mago), για τη “μαγική” του ικανότητα να βρίσκει δίχτυα αν και δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός, δικαιώνει και στην Ηλεία το πρσωνύμιό του αυτό, σπάζοντας τα κοντέρ και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Σάκης Τζανέτος είναι παίκτης ανώτερης κατηγορίας. Ωστόσο και άλλοι παίκτες ανώτερης κατηγορίας έπαιξαν σε μικρότερες, δεν σημείωσαν όμως σαράντα γκολ σε τριάντα παιχνίδια, ούτε 19 γκολ σε 12 παιχνίδια. Για να ακριβολογούμε, η μεγάλη κατηγορία της Ηλείας, είχε πάνω από μια εικοσαετία να δει ξανά ένα τέτοιο φαινόμενο, από την εποχή ίσως του Θοδωρή Λούρμπα και της πρώτης θητείας του στον Αστέρα. Και πάλι όμως, το “μεταφυσικό” του πράγματος, είναι ότι ο Λούρμπας έπαιζε σέντερ φορ, ενώ ο Τζανέτος παίζει στο κέντρο. Και βέβαια το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα φέτος είναι “λειψό”, ίσως του στερεί ίσως την ευκαιρία να πετύχει ένα αλησμόνητο ρεκόρ.

Πέρα από τον Σάκη Τζανέτο, θα πρέπει να σταθούμε και σε δυο-τρεις παίκτες ακόμα οι οποίοι εντυπωσιάζουν με τον ρυθμό που σκοράρουν. Ένας είναι ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος, ο οποιος έχοντας παίξει ουσιαστικά στο μισό Πρωτάθλημα (ποιο μισό, πέντε ματς), αφού ήρθε τον Γενάρη από την Κυπαρισσία. Και έχει ήδη βρεθεί στη δεύτερη θέση στον Βορρά και στην τέταρτη συνολικά στην κατηγορία. Με βάση τη στατιστική, ο Ραυτόπουλος βρίσκεται πρώτος στον Βορρά και δεύτερος στο σύνολο. Ο άλλος είναι ο Δημήτρης Μπάρκας, ο οποίος αν και δεν εμφανίζεται στις τρεις πρώτες θέσεις σε κανέναν πίνακα, καθώς άλλαξε όμιλο, αθροιστικά στην κατηγορία, με εφτά τέρματα βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο Μπάρκας, έχει πετύχει τέσσερα γκολ με την Ολυμπιάδα και τρία με τον Αστέρα.

 

ΝΟΤΟΣ

  • 19: Τζανέτος (Πανηλειακός)
  • 7: Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), Αγριδιώτης (Αλφειός)
  • 6: Π. Τσίγκρηλας (Πανηλειακός)

 

ΒΟΡΡΑΣ

  • 7: Γεωργιόπουλος (Νίκη)
  • 5: Ραυτόπουλος, Καλογερόπουλος , Νικολόπουλος (Νίκη)
  • 4: Ράλλης, Μονόλιθος (Ηλειακός Β.), Λιούρης (Ολυμπιακός Σ.)

 

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

  • 19: Τζανέτος (Πανηλειακός)
  • 7: Γεωργιόπουλος (Νίκη), Μπάρκας (Ολυμπιάδα 4-Αστέρας 3), Π. Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), Αγριδιώτης (Αλφειός)
  • 6: Π. Τσίγκρηλας (Πανηλειακός)
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα