• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • A1 κατηγορία: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 14η αγωνιστική

A1 κατηγορία: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 14η αγωνιστική

Ποδαρικό στον δεύτερο γύρο έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Ηλείας. Ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενός Πρωταθλήματος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο όπως και στο πρώτο του, το ilia.news θα βρίσκεται και θα σας μεταφέρει από κοντά, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε λεπτομέρεια, κάθε τι που το αφορά. Δεκατέσσερις ομάδες στη σέντρα, για μια νέα προσπάθεια, η κάθε ομάδα με το δικό της στόχο, μέχρι το φινάλε, εκεί που όπως και πέρσι, η τίτλος και το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄ Εθνική, θα κριθεί στα Πλέι Οφ του Μαΐου. Μένει να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε πόσους τα… μελομακάρονα έχουν κάτσει στο στομάχι και ποιοί έχουν διατηρήσει την καλή τους φόρμα.

Το ξεκίνημα, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Φυσικά, ξεχωρίζει η αυριανή αναμέτρηση της Αμαλιάδας, ανάμεσα στον τρίτο Αστέρα και τη δεύτερη Δόξα, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Αίας θα δοκιμάζεται στην έδρα της Προοδευτικής. Την Κυριακή, ξεχωρίζει το παιχνίδι του Τραγανού, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ξενοφώντα, ένα παιχνίδι με φόντο την πρώτη τετράδα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ώστε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αγωνιστικής:

 

Βαθμολογία  

  • Αίας 35 (42-6) 
  • Δόξα 30 (31-12)
  • Αστέρας 26   (24-14)
  • Ξενοφών 25 (29-15)
  • Νίκη 21  (19-9)
  • Αλφειός 21 (15-11) 
  • Ολυμπιακός Σ. 20   (20-15)
  • Ηλειακός Β. 16  (16-14)
  • Προοδευτική  14  (15-21)
  • Ολυμπιάδα 13   (13-19)
  • Πέλοπας 13  (7-14)
  • Κουρτέσι 6   (11-27)
  • Πελόπιο   8  (19-34)
  • Κόροιβος  4  (7-44)

 

Βαθμολογία Πλέι Οφ 

  • Αίας 5
  • Δόξα 2 
  • Αστέρας 0 
  • Ξενοφών 0 

 

Αστέρας-Δόξα

Με το… καλημέρα έχουμε ντέρμπι κορυφής στην Αμαλιάδα, μια συνάντηση που παραπέμπει σε εποχές Γ΄ Εθνικής. Από τις 16 Φεβρουαρίου του 2014 είχαν να συναντηθούν στην Αμαλιάδα ο Αστέρας και η Δόξα, σε επίπεδο Πρωταθλήματος, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ένα ματς το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Αστέρας, μπαίνει στο παιχνίδι αυτό, ενισχυμένος με τον Αυγερινό Καρακίτσο, πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα, αλλά και με σημαντικές απουσίες από τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον Πάνο Μαρκόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών, αλλά και τον Άλφρεντ Ονουάτσι, το μέλλον του οποίου στον Αστέρα είναι επισφαλές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Απών θα είναι λόγω τιμωρίας και ο Δημήτρης Ντάβαρης. Από την άλλη πλευρά η Δόξα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης στο ματς αυτό. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Παυλόπουλος, με βοηθούς τους Ξυδού και Γούργουρα.

 

Προοδευτική-Αίας

Στην έδρα της Προοδευτικής δοκιμάζεται ο Αίας, στον απόηχο της εφτάρας της πρεμιέρας του Σεπτεμβρίου στη Γαστούνη. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό, καθώς έχει μεσολαβήσει ένας γύρος, στον οποίο η Προοδευτική έχει συνέλθει. Απών από τα πλάνα του Πέτρου Χρηστίδη θα είναι ο Παναγιωτόπουλος. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μούζος ο οποίος εξέτισε και θα πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Από την άλλη πλευρά ο Αίας, μπαίνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του. Το ματς θα διευθύνει ο Άγγελος Πήττας, με βοηθούς τους Καραλή και Μποσινάκη.

 

Νίκη-Ξενοφών

Σπουδαίο ματς με φόντο μια θέση στα Πλέι Οφ διεξάγεται στο Τραγανό. Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, είχε γείρει υπέρ του Ξενοφώντα, θα μείνει όμως για πάντα χαραγμένο στα χαρτιά, αλλά και στις μνήμες, σαν την υπόθεση «Λώλη», καθώς η Νίκη το είχε κερδίσει στα χαρτιά, λόγω αντικανονικής συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ξενοφώντα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε διεξαχθεί ακριβώς δυο χρόνια πριν, όπως και τώρα, πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Ήταν συγκεκριμένα 8 Ιανουαρίου του 2018 και ήταν ένα παιχνίδι το οποίο σηματοδότησε την απομάκρυνση του Θοδωρή Ανδριόπουλου από τον πάγκο της πρωτοπόρου και μετέπειτα Πρωταθλήτριας Νίκης Τραγανού. Όπως είπαμε, στα χαρτιά το ματς αναφέρεται σαν 3-0 υπέρ της Νίκης, αλλά στο γήπεδο ο Ξενοφών είχε νικήσει με γκολ του Φώτη Παναγόπουλου στο 79΄με 1-0. Μια νίκη η οποία δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ακολούθησε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Λώλη. Με εκείνη τη νίκη, ο Ξενοφών είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής τον αντίπαλό του, αλλά ξαφνικά βρέθηκε 9 βαθμούς πίσω, λόγω του -6. Οι δυο ομάδες μέχρι τότε είχαν άριστες σχέσεις, αλλά χάλασαν έκτοτε, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια μεταξύ Νίκης και Ξενοφώντα να έχουν έντονη αντιπαλότητα. Απών από τη Νίκη θα είναι ο Δημήτρης Κολοτούρος λόγω καρτών. Η ομάδα του Τραγανού μπαίνει στο ματς αυτό με αλλαγμένη ψυχολογία και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, βλέπει ξεκάθαρα προοπτική τετράδας. Δυο πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει ο Ξενοφών σε αυτό το παιχνίδι και θα είναι οι Μιλοσέσκι και Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Στον αντίποδα, παρών θα είναι ο Άγγελος Μούτσος, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του. Το ματς θα διευθύνει ο Γιώργος Καραβίδας, με βοηθούς τους Κορδάτο και Ασημακόπουλο.

 

Κουρτέσι-Ολυμπιάδα

Σπουδαίο παιχνίδι με φόντο της μάχης της παραμονής διεξάγεται στο Κουρτέσι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση που θα τους επιτρέπει τη συμμετοχή στα Πλέι Αουτ, οι φιλοξενούμενοι για να ξεκολλήσουν από τις επικίνδυνες θέσεις. Ντίνος Καπώνης, Αντωνόπουλος και ο εδώ και καιρό Σκλαβενίτης οι απουσίες λόγω τραυματισμού για την ομάδα του Κουρτεσίου. Κάτω από τα δοκάρια ξανά ο Μουρτζίνης. Επιστρέφουν οι Διαμαντόπουλος και Κόσκορης. «Δεν φεύγει κανένας από την ομάδα», είναι το μήνυμα που στέλνει προς τα έξω η ομάδα του Κουρτεσίου. Από την άλλη πλευρά η Ολυμπιάδα, περιμένει επιστροφές και πρακτικά θα είναι πλήρης. Απόντες φυσικά ο Καρακίτσος που αποχώρησε για τον Αστέρα, αλλά και ο Νικολόπουλος, ο οποίος αποχώρησε για τον Αλφειό. Ο Νίκος Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Ξυδού και Μποσινάκη θα διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

 

Ηλειακός Β.-Αλφειός

Παιχνίδι με διαφορετικούς στόχους για κάθε ομάδα. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Αλφειός, να παραμείνει σε τροχιά Πλέι Οφ. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ετοιμάζεται γι’ αυτό το παιχνίδι, χωρίς φυσικά τον Μπελεκούκια, του οποίου το ποδοσφαιρικό μέλλον ακόμα δεν έχει κριθεί. Απών λόγω καρτών ο Χατζηγιάννης. Η ομάδα του Βαρθολομιού απέκτησε τον Ντίνο Κότσιφα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Αμφίβολος ο τραυματίας Διονύσης Ράλλης, όπως ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αναχωρεί για φαντάρος ο Λόξας, ο οποίος θα παίξει ωστόσο στα επόμενα δυο ματς. Ο Αλφειός απέκτησε τον Σάββα Νικολόπουλο, αλλά δεν είναι ακόμα δεδομένο ότι θα έχει προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του και να αγωνιστεί στο ματς. Εκτός αποστολής οι Δρογγίτης, Καλαντζής, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αβραμόπουλος και Πεσκελίδης. Γκατζόπουλος, Λιάπης και Λάζαρης η διαιτητική τριπλέτα.

 

Πελόπιο-Ολυμπιακός Σ.

Επέστρεψε κόντρα στον Κόροιβο ο Ηρακλής Αθανασόπουλος και θα είναι ξανά παρών δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν. Κατά τα λοιπά η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες απουσίες. Απών για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων ο Μπουγονικολός λόγω καρτών, όπως φυσικά και ο τραυματίας Μπράβος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κολτσίδας. Παρελθόν από την ομάδα ο επιθετικός Νεκτάριος Μπαμπίκης, ο οποίος έμεινε σήμερα και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα των Σαβαλίων. Το ματς θα διευθύνει ο Βασίλης Παναγόπουλος, με βοηθούς τους Ηλιόπουλο και Μαυραειδοπούλου.

 

Κόροιβος-Πέλοπας

Κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκινήσουν το 2020 με νίκη, απέναντι στον Πέλοπα ο οποίος θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από τοις τελευταίες θέσεις. Με κάποια προβλήματα, όπως τους τραυματίες Οικονομίδη, Σπηλιωτόπουλο και Τζανέτο θα παραταχθεί ο Κόροιβος. Προσπάθειες για ενίσχυση θα κάνει μέσα στον Γενάρη η ομάδα του Κατσαρού, μήπως και προλάβει τα Πλέι Άουτ, αλλά και να δημιουργήσει μια βάση για τη νέα σεζόν. Ο προγραμματισμός εξάλου στον Κόροιβο είναι προτεραιότητα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τέσσερα χρόνια τον ίδιο προπονητή, ανεξάρτητα από τις συνεχόμενες ήττες. Ενδεικτικό ότι οι άνθρωποι στην ομάδα ειναι συνειδητοποιημένοι. Εκτός πλάνων για τον Πέλοπα θα είναι ο Χάρης Κανελλόπουλος. όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σφυρής, Μπριντζίκης, Καραμέρος, η διαιτητική τριπλέτα.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Βελόπουλος και Λοβέρδος φλερτάρουν τον Νίκο Καλάκο ;

Βαθιά πληγωμένο και διχασμένο παραμένει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου (188) γραμμάρια κάνναβης φούντες και 17 φυτά της ναρκωτικής ουσίας Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο, από τους …

Ντροπή: Εορτασμός χωρίς Υφυπουργό, βουλευτές και Περιφέρεια – Με υπερηφάνεια όμως τα νιάτα της Αμαλιάδας τίμησαν την εθνική επέτειο!(βίντεο)

Λαμπρός ο εορτασμός στην Αμαλιάδα χωρίς Φιλαρμονική και φέτος, χωρίς να δώσουν το παρών κανένας βουλευτής Ηλείας αλλά και κανένας …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • A1 κατηγορία: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 14η αγωνιστική

A1 κατηγορία: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 14η αγωνιστική

Ποδαρικό στον δεύτερο γύρο έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Ηλείας. Ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενός Πρωταθλήματος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο όπως και στο πρώτο του, το ilia.news θα βρίσκεται και θα σας μεταφέρει από κοντά, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε λεπτομέρεια, κάθε τι που το αφορά. Δεκατέσσερις ομάδες στη σέντρα, για μια νέα προσπάθεια, η κάθε ομάδα με το δικό της στόχο, μέχρι το φινάλε, εκεί που όπως και πέρσι, η τίτλος και το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄ Εθνική, θα κριθεί στα Πλέι Οφ του Μαΐου. Μένει να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε πόσους τα… μελομακάρονα έχουν κάτσει στο στομάχι και ποιοί έχουν διατηρήσει την καλή τους φόρμα.

Το ξεκίνημα, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Φυσικά, ξεχωρίζει η αυριανή αναμέτρηση της Αμαλιάδας, ανάμεσα στον τρίτο Αστέρα και τη δεύτερη Δόξα, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Αίας θα δοκιμάζεται στην έδρα της Προοδευτικής. Την Κυριακή, ξεχωρίζει το παιχνίδι του Τραγανού, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ξενοφώντα, ένα παιχνίδι με φόντο την πρώτη τετράδα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ώστε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της αγωνιστικής:

 

Βαθμολογία  

  • Αίας 35 (42-6) 
  • Δόξα 30 (31-12)
  • Αστέρας 26   (24-14)
  • Ξενοφών 25 (29-15)
  • Νίκη 21  (19-9)
  • Αλφειός 21 (15-11) 
  • Ολυμπιακός Σ. 20   (20-15)
  • Ηλειακός Β. 16  (16-14)
  • Προοδευτική  14  (15-21)
  • Ολυμπιάδα 13   (13-19)
  • Πέλοπας 13  (7-14)
  • Κουρτέσι 6   (11-27)
  • Πελόπιο   8  (19-34)
  • Κόροιβος  4  (7-44)

 

Βαθμολογία Πλέι Οφ 

  • Αίας 5
  • Δόξα 2 
  • Αστέρας 0 
  • Ξενοφών 0 

 

Αστέρας-Δόξα

Με το… καλημέρα έχουμε ντέρμπι κορυφής στην Αμαλιάδα, μια συνάντηση που παραπέμπει σε εποχές Γ΄ Εθνικής. Από τις 16 Φεβρουαρίου του 2014 είχαν να συναντηθούν στην Αμαλιάδα ο Αστέρας και η Δόξα, σε επίπεδο Πρωταθλήματος, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ένα ματς το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Αστέρας, μπαίνει στο παιχνίδι αυτό, ενισχυμένος με τον Αυγερινό Καρακίτσο, πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα, αλλά και με σημαντικές απουσίες από τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον Πάνο Μαρκόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών, αλλά και τον Άλφρεντ Ονουάτσι, το μέλλον του οποίου στον Αστέρα είναι επισφαλές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Απών θα είναι λόγω τιμωρίας και ο Δημήτρης Ντάβαρης. Από την άλλη πλευρά η Δόξα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πλήρης στο ματς αυτό. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Παυλόπουλος, με βοηθούς τους Ξυδού και Γούργουρα.

 

Προοδευτική-Αίας

Στην έδρα της Προοδευτικής δοκιμάζεται ο Αίας, στον απόηχο της εφτάρας της πρεμιέρας του Σεπτεμβρίου στη Γαστούνη. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό, καθώς έχει μεσολαβήσει ένας γύρος, στον οποίο η Προοδευτική έχει συνέλθει. Απών από τα πλάνα του Πέτρου Χρηστίδη θα είναι ο Παναγιωτόπουλος. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μούζος ο οποίος εξέτισε και θα πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Από την άλλη πλευρά ο Αίας, μπαίνει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με στόχο να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του. Το ματς θα διευθύνει ο Άγγελος Πήττας, με βοηθούς τους Καραλή και Μποσινάκη.

 

Νίκη-Ξενοφών

Σπουδαίο ματς με φόντο μια θέση στα Πλέι Οφ διεξάγεται στο Τραγανό. Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, είχε γείρει υπέρ του Ξενοφώντα, θα μείνει όμως για πάντα χαραγμένο στα χαρτιά, αλλά και στις μνήμες, σαν την υπόθεση «Λώλη», καθώς η Νίκη το είχε κερδίσει στα χαρτιά, λόγω αντικανονικής συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ξενοφώντα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε διεξαχθεί ακριβώς δυο χρόνια πριν, όπως και τώρα, πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Ήταν συγκεκριμένα 8 Ιανουαρίου του 2018 και ήταν ένα παιχνίδι το οποίο σηματοδότησε την απομάκρυνση του Θοδωρή Ανδριόπουλου από τον πάγκο της πρωτοπόρου και μετέπειτα Πρωταθλήτριας Νίκης Τραγανού. Όπως είπαμε, στα χαρτιά το ματς αναφέρεται σαν 3-0 υπέρ της Νίκης, αλλά στο γήπεδο ο Ξενοφών είχε νικήσει με γκολ του Φώτη Παναγόπουλου στο 79΄με 1-0. Μια νίκη η οποία δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ακολούθησε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Λώλη. Με εκείνη τη νίκη, ο Ξενοφών είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής τον αντίπαλό του, αλλά ξαφνικά βρέθηκε 9 βαθμούς πίσω, λόγω του -6. Οι δυο ομάδες μέχρι τότε είχαν άριστες σχέσεις, αλλά χάλασαν έκτοτε, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια μεταξύ Νίκης και Ξενοφώντα να έχουν έντονη αντιπαλότητα. Απών από τη Νίκη θα είναι ο Δημήτρης Κολοτούρος λόγω καρτών. Η ομάδα του Τραγανού μπαίνει στο ματς αυτό με αλλαγμένη ψυχολογία και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, βλέπει ξεκάθαρα προοπτική τετράδας. Δυο πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει ο Ξενοφών σε αυτό το παιχνίδι και θα είναι οι Μιλοσέσκι και Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Στον αντίποδα, παρών θα είναι ο Άγγελος Μούτσος, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του. Το ματς θα διευθύνει ο Γιώργος Καραβίδας, με βοηθούς τους Κορδάτο και Ασημακόπουλο.

 

Κουρτέσι-Ολυμπιάδα

Σπουδαίο παιχνίδι με φόντο της μάχης της παραμονής διεξάγεται στο Κουρτέσι. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση που θα τους επιτρέπει τη συμμετοχή στα Πλέι Αουτ, οι φιλοξενούμενοι για να ξεκολλήσουν από τις επικίνδυνες θέσεις. Ντίνος Καπώνης, Αντωνόπουλος και ο εδώ και καιρό Σκλαβενίτης οι απουσίες λόγω τραυματισμού για την ομάδα του Κουρτεσίου. Κάτω από τα δοκάρια ξανά ο Μουρτζίνης. Επιστρέφουν οι Διαμαντόπουλος και Κόσκορης. «Δεν φεύγει κανένας από την ομάδα», είναι το μήνυμα που στέλνει προς τα έξω η ομάδα του Κουρτεσίου. Από την άλλη πλευρά η Ολυμπιάδα, περιμένει επιστροφές και πρακτικά θα είναι πλήρης. Απόντες φυσικά ο Καρακίτσος που αποχώρησε για τον Αστέρα, αλλά και ο Νικολόπουλος, ο οποίος αποχώρησε για τον Αλφειό. Ο Νίκος Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Ξυδού και Μποσινάκη θα διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

 

Ηλειακός Β.-Αλφειός

Παιχνίδι με διαφορετικούς στόχους για κάθε ομάδα. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Αλφειός, να παραμείνει σε τροχιά Πλέι Οφ. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ετοιμάζεται γι’ αυτό το παιχνίδι, χωρίς φυσικά τον Μπελεκούκια, του οποίου το ποδοσφαιρικό μέλλον ακόμα δεν έχει κριθεί. Απών λόγω καρτών ο Χατζηγιάννης. Η ομάδα του Βαρθολομιού απέκτησε τον Ντίνο Κότσιφα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Αμφίβολος ο τραυματίας Διονύσης Ράλλης, όπως ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αναχωρεί για φαντάρος ο Λόξας, ο οποίος θα παίξει ωστόσο στα επόμενα δυο ματς. Ο Αλφειός απέκτησε τον Σάββα Νικολόπουλο, αλλά δεν είναι ακόμα δεδομένο ότι θα έχει προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του και να αγωνιστεί στο ματς. Εκτός αποστολής οι Δρογγίτης, Καλαντζής, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αβραμόπουλος και Πεσκελίδης. Γκατζόπουλος, Λιάπης και Λάζαρης η διαιτητική τριπλέτα.

 

Πελόπιο-Ολυμπιακός Σ.

Επέστρεψε κόντρα στον Κόροιβο ο Ηρακλής Αθανασόπουλος και θα είναι ξανά παρών δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν. Κατά τα λοιπά η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες απουσίες. Απών για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων ο Μπουγονικολός λόγω καρτών, όπως φυσικά και ο τραυματίας Μπράβος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κολτσίδας. Παρελθόν από την ομάδα ο επιθετικός Νεκτάριος Μπαμπίκης, ο οποίος έμεινε σήμερα και τυπικά ελεύθερος από την ομάδα των Σαβαλίων. Το ματς θα διευθύνει ο Βασίλης Παναγόπουλος, με βοηθούς τους Ηλιόπουλο και Μαυραειδοπούλου.

 

Κόροιβος-Πέλοπας

Κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκινήσουν το 2020 με νίκη, απέναντι στον Πέλοπα ο οποίος θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από τοις τελευταίες θέσεις. Με κάποια προβλήματα, όπως τους τραυματίες Οικονομίδη, Σπηλιωτόπουλο και Τζανέτο θα παραταχθεί ο Κόροιβος. Προσπάθειες για ενίσχυση θα κάνει μέσα στον Γενάρη η ομάδα του Κατσαρού, μήπως και προλάβει τα Πλέι Άουτ, αλλά και να δημιουργήσει μια βάση για τη νέα σεζόν. Ο προγραμματισμός εξάλου στον Κόροιβο είναι προτεραιότητα και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τέσσερα χρόνια τον ίδιο προπονητή, ανεξάρτητα από τις συνεχόμενες ήττες. Ενδεικτικό ότι οι άνθρωποι στην ομάδα ειναι συνειδητοποιημένοι. Εκτός πλάνων για τον Πέλοπα θα είναι ο Χάρης Κανελλόπουλος. όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σφυρής, Μπριντζίκης, Καραμέρος, η διαιτητική τριπλέτα.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν την Ηλεία!

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών τρομοκράτησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί ολόκληρη την Ηλεία και όχι …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων