ΑΘΛΗΤΙΚΑ

A1 Dedalos: Αποτίμηση 5ης αγωνιστικής –«Μίλησε» η έδρα των Μακρισίων


 

Μέρα ανατροπών, μέρα επιστροφών ήταν η πέμπτη αγωνιστική της Α1 Dedalos. Μια αγωνιστική η οποία απέδειξε ότι δεν θα είναι η σεζόν στρωμένη με… ροδοπέταλα για τη Νίκη Τραγανού. Η μέχρι χθες πρωτοπόρος πήρε μια γεύση τι πάει να πει έδρα των Μακρισίων. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, για την οποία και σε προηγούμενες αγωνιστικές έχουμε αναφερθεί, για τη δυναμική και τον ενθουσιασμό της, φρέναρε την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Δυνατή στις στημένες φάσεις η γηπεδούχος ομάδα, κατάφερε να σημειώσει δυο γκολ και απορροφώντας την πίεση της Νίκης, έφτασε σε αυτή τη νίκη.

 

Μια νίκη η οποία συνοδεύτηκε με πλησίασμα στην κορυφή τόσο του Ξενοφώντα Κρεστένων, όσο και της Δόξας Νέας Μανολάδας. Δυο από τις ισχυρές συνδιεκδικήτριες της πρώτης θέσης, επέστρεψαν κοντά στην κορυφή και δείχνουν έτοιμες να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Δόξα και Ξενοφών, ανέτρεψαν ήδη τη διαφορά που είχε αποσπάσει η Νίκη και πλέον βρίσκονται σε απόσταση… βολής!

 

Η πρώτη θέση, ανήκει αυτή τη στιγμή στα Μακρίσια, αλλά και την άλλη μεγάλη έκπληξη της σεζόν, τη Θύελλα Πύργου. Το συγκρότημα του Λάκη Αθανασόπουλου, εκτός του ότι επικράτησε μέσα στα Σαβάλια 1-0, σπάζοντας το αήττητο του τοπικού Ολυμπιακού, κόβοντας και σε αυτόν τη… φόρα, έχει επιδείξει σταθερότητα που πείθει ότι θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της εφετινής κούρσας.

 

Οι έξι πρώτες ομάδες τις οποίες ξεχωρίσαμε, καταδιώκονται από τον Αλφειό, το Χάβαρι, τον Ενιπέα και την Προοδευτική. Τέσσερις ομάδες οι οποίες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα και βέβαια η κάθε μια για ξεχωριστούν λόγους, καλείται να αποδείξει πράγματα στη συνέχεια.

 

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο οποίος ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, στις οποίες πλέον βρίσκονται Ατρόμητος, Πηνεία, Κουρτέσι και Ηλειακός, ομάδες οι οποίες έχουν έως τώρα νίκες μόνο στα χαρτιά, απέναντι στον Εθνικό Αμπελοκάμπου.