ΑΘΛΗΤΙΚΑ

A2 κατηγορία: Γυρίζουν σελίδα με Δημήτρη Διαμαντόπουλο οι Λέοντες


Με το Δημήτρη Διαμαντόπουλο προπονητή θα πορευτούν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 οι Λέοντες Αμαλιάδας. Ο Νίκος Γκρίλλας αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο στις Ακαδημίες φέτος και έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας ήρθε σε συμφωνία με το Δημήτρη Διαμαντόπουλο, έναν προπονητή που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε ομάδες της Ηλείας, όπως ο Αίας, το Χάβαρι, ενώ έχει εργαστεί και στο πλευρό του Λάζαρου Σέμου στον Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ΄ Εθνική.
Παλαιότερα, έχει σημαντική καριέρα ως παίκτης, σε ομάδες όπως ο Πανελευσιανιακός και το Μαρκό.Ο ρόλος του Νίκου Γκρίλλα στην ομάδα, θα είναι αυτός του τεχνικού συμβούλου. Στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, θα βρίσκεται ο Γυμναστής- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιώργος Παρασκευόπουλος.
Η έναρξη της προετοιμασίας, είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, 23 Αυγούστου.
Η μετακίνηση του Παναγιωτόπουλου στον Αίαντα
Οι Λέοντες, τα τελευταία χρόνια αποτελούν πέρα από μια ομάδα με συνέπεια, έναν σύλλογο-“φυτώριο”, μέσα από τον οποίο αναδεικνύονται ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ποδοσφαιριστής των Λεόντων τη τελευταία τετραετία, συνεχίζει στον Αίαντα Γαστούνης και στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα η διοίκηση του ευχήθηκε “καλή χρονιά και καθιέρωση σ ένα από τα μεγάλα κλαμπ του Νομού Ηλείας”.
Ακόμα, στρατεύτηκαν οι Γιάννης Αποστολόπουλος και Διονύσης Καμπούρης, δύο σημαντικά στελέχη και αυτά, στα οποία οι Λέοντες ευχήθηκαν “Καλή θητεία”. Η ομάδα θα περιμένει την επανοδό τους, ωστόσο σίγουρα θα χάσουν  μεγάλο μέρος από τη φετινή χρονιά.
Οι Λέοντες, κινούνται στην αγορά σε συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, για να ενισχυθεί η ομάδα, με στόχο να γίνουν στοχευμένες κινήσεις.