• ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Black Friday: Μοίρασε “καμπάνες” η Πειθαρχική σε ΠΑΟΒ, Πανηλειακό, Νίκη-Τρεις αγωνιστικές ο Ντιαλό

Black Friday: Μοίρασε “καμπάνες” η Πειθαρχική σε ΠΑΟΒ, Πανηλειακό, Νίκη-Τρεις αγωνιστικές ο Ντιαλό

Τιμωρίες μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε παράγοντες των ηλειακών ομάδων, μετά τα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής. Παμβουπρασιακός, Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού, έμαθαν σήμερα για τις τιμωρίες. Στο μεταξύ, ο Κάρλος Ντιαλό, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παμβουπρασιακό. Εξέτισε τη μία στο Κύπελλο Ηλείας και χρωστάει άλλες δυο, τις οποίες θα εκτίσει με Αχαρναϊκό και Βραχνέικα μέσα στο Τραγανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73699 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73697 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Π., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73680 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΠΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΝΑΥΠ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ Β., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΒΟΥΡΤΣΑΝΗ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Κ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73717 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΜΑΓΟΥΛΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του φυσικοθεραπευτή του σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως φυσικοθεραπευτή αυτού, κου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73706 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΘΗΡΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του τραυματιοφορέα του σωματείου ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΣΑΡΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Άκρως επιτυχημένη η Δράση και η Ημερίδα για το καθαρισμό του Παλουκίου (βίντεο)

«Άκρως επιτυχημένη η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τον υποθαλάσσιο καθαρισμό του Παλουκίου, παρουσία του Μανώλη Γραφάκου – Σε ειδική ημερίδα …

Λουκέτο… στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας – Αποχωρεί και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας

Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία στον δήμο Ήλιδας αφού, εδώ και μερικές ημέρας, στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.Τ.Ο.) του κόμματος …

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: : Αποφάσισε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την έλευση της φλόγας στην Αμαλιάδα

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με Απόφαση Γενικής Συνέλευσης, της 15 ην Απριλίου 2024, με θέμα την κατάργηση …

Μεροκάματο από τον δήμο Πύργου… σε ασφαλιστική στη Θεσσαλονίκη;

Σε ασφαλιστική εταιρεία που εδρεύει… στη Θεσσαλονίκη θα ασφαλίσει τον στόλο των οχημάτων του ο δήμος Πύργου. “Μεροκάματο” δηλαδή που …

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • Black Friday: Μοίρασε “καμπάνες” η Πειθαρχική σε ΠΑΟΒ, Πανηλειακό, Νίκη-Τρεις αγωνιστικές ο Ντιαλό

Black Friday: Μοίρασε “καμπάνες” η Πειθαρχική σε ΠΑΟΒ, Πανηλειακό, Νίκη-Τρεις αγωνιστικές ο Ντιαλό

Τιμωρίες μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ σε παράγοντες των ηλειακών ομάδων, μετά τα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής. Παμβουπρασιακός, Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού, έμαθαν σήμερα για τις τιμωρίες. Στο μεταξύ, ο Κάρλος Ντιαλό, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παμβουπρασιακό. Εξέτισε τη μία στο Κύπελλο Ηλείας και χρωστάει άλλες δυο, τις οποίες θα εκτίσει με Αχαρναϊκό και Βραχνέικα μέσα στο Τραγανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων) βάσει Φύλλων Αγώνων σε παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73699 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73697 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Π., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73680 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΠΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΝΑΥΠ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ Β., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΒΟΥΡΤΣΑΝΗ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Κ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73702 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΠΟ και ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΤΡΑΓΑΝΟΥ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΠΑΛΟΥΜΠΗ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73717 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΜΑΓΟΥΛΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του φυσικοθεραπευτή του σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως φυσικοθεραπευτή αυτού, κου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Τ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73706 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ, που διεξήχθη στο Δημ. Γήπεδο ΘΗΡΑΣ την 18/11/2018, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του τραυματιοφορέα του σωματείου ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ ΑΟ και δη του δηλωθέντος ως ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ αυτού, κου ΣΑΡΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Δεν αναβαθμίζεται τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας – Προς διαβούλευση το νομοσχέδιο!

Τι και αν βγάλαμε πρώτο τον Υφυπουργό μας, τι και αν βγάλαμε με κοντά 40% την ΝΔ στην Ηλεία ,τι …

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων