26.2 C
Pýrgos
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

dikisports.blogspot.gr: «Ο καημός του ρέφερι»…

spot_img

Προτεινόμενα

Πανελλαδική αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας, με το dikisports.blogspot.gr της γνωστής εκπομπής «Δίκη», του Κυριάκου Θωμαΐδη, να τιτλοφορεί σχετικό άρθρο του, με τη φράση «ο καημός του ρέφερι», αναφερόμενος στα όσα αναφέρει ο Αστέρας Αμαλιάδας για τον διαιτητή Γκάμαρη.

Θυμίζουμε ότι χθες μετά το παιχνίδι, ο Αστέρας Αμαλιάδα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ, διαπιστώσαμε ότι για να περιμένεις να κερδίσεις στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να είσαι δυνατός κάπου αλλού.

Εμείς διαλέξαμε τον μοναχικό δρόμο, τον δρόμο της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία περνάει μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Για την αξιοπρέπειά μας, δεν θελήσαμε να ανήκουμε ούτε στο βορρά ούτε στο νότο.

Από τη συμπεριφορά όμως των δυο διαιτησιών στα πρώτα παιχνίδια, καταλάβαμε αρκετά. Η πρώτη διαιτησία, του κ. Λάμπρου από την Εύβοια στο ματς με τον Ηρόδοτο και με το ρεσιτάλ αποβολών τις οποίες είδε μόνο αυτός, σημαδεύοντας από την αρχή παίκτες μας με κίτρινη, ώστε στη συνέχεια να μην έχουμε δυνατότητα ούτε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, αλλά ούτε και να είμαστε πλήρεις στον επόμενο αγώνα.

Νομίζαμε ότι αυτό θα ήταν το τέλος του ρεσιτάλ. Δυστυχώς ήταν μόνο η αρχή. Το δεύτερο μέρος αυτού του ρεσιτάλ, το συνέχισε ο κ. Γκάμαρης, ο οποίος δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι, το οποίο ακόμα και οι βοηθοί του παραδέχτηκαν ότι ήταν πέναλτι.

Ωστόσο όλα αυτά, τα τραγελαφικά περισσεύουν, και θα σταθούμε μόνο στον εξής διάλογο, ανάμεσα στον κ. Γκάμαρη και τον κ. Κατσίγιαννη, πριν το ματς, σχετικά με το πόσο μεταβλήθηκε η απόδοση του διπλού στο στοίχημα τις τελευταίες ώρες…

Γιατί τόσο ενδιαφέρον από πλευράς του διαιτητή για τις αποδόσεις; Διερωτώμεθα. Όπως επίσης, απορούμε και γιατί οι αποδόσεις του παιχνιδιού, από το πρωί μέχρι το απόγευμα πριν το ματς, είχαν ανατραπεί σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αυτά είναι λίγα από αυτά που έχουν συμβεί τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Θα πούμε όμως ότι η Αμαλιάδα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της μόνο στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η σειρά των μπαράζ, θα πούμε περισσότερα.

Όσον αφορά τους κ.κ. Λάμπρου και Γκάμαρη, τους αφήνουμε στην κρίση της ΚΕΔ και των αρμοδίων που προσπαθούν για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς δεν ασχολούμαστε ξανά με αυτούς τους κυρίους».

Απάντηση του Αήττητου

Μετά από λίγες ώρες, αργά το βράδυ, εξέδωσε ανακοίνωση και ο Αήττητος Σπάτων, απάντηση στην ανακοίνωση του Αστέρα.

Η ανακοίνωση:

«ME EKΠΛHΞH ΔIABAΣAME THN ANAKOINΩΣH TOY ΦIΛOY ΣΩMATEIOY TOY AΣTEPA AMAΛIAΔOΣ, ΓIA YΠOTIΘEMENH ΣYZHTHΣH TOY κου KATΣIΓIANNH ME TON κο ΓKAMAPH ΔIAITHTH TOY AΓΩNA ΠPIN THN ENAPΞH TOY AΓΩNA ΓIA TIΣ ΣTOIXHMATIKEΣ AΠOΔOΣHΣ. 
1 ) O κος KATΣIΓIANNHΣ ΔEN EXEI THN ΠAPAMIKPH ΣXEΣH ME TON EN ΛOΓΩ PEΦEPI ETΣI ΩΣTE NA MIΛANE ΓIA TETOIEΣ ΠPAKTIKEΣ ΠOY EMEIΣ KATAΔIKAZOYME.

2 ) EΠIKAΛOYMAΣTE THN MAPTYPIA TΩN 2 ΠAPATHPHTΩN AΓΩNA, TΩN 2 BOHΘΩN TOY κου ΓKAMAPH KAΘΩΣ KAI TOY AΣTYNOMIKOY ΔIEYΘYNTH, OTI O κος KATΣIΓIANNHΣ OYΔEΠOTE BPEΘHKE ΣTO ΔΩMATIO TΩN ΔIAITHTΩN ΠPIN THN ENAPΞH TOY AΓΩNA.

ΣTON XΩPO TON ΔIAITHTΩN ΠPIN TON AΓΩNA BPEΘHKAN OI κοι MHTPOΓIANNHΣ KAI MΠATΣIAKOΣ OΠOY EIXAN ΣYNOMIΛIA ME TON ΠAPATHPHTH AΓΩNA AΠO THN EΠΣ AXAIAΣ ΣTOYΣ OΠOIOYΣ ΠAPEΔΩΣAN TA ΔEΛTIA TON POYXIΣMO KAI TIΣ TAYTOTHTEΣ TON ΠAPAΓONTΩN OΠOY ΘA EINAI MEΣA ΣTON AΓΩNIΣTIKO XΩPO.

AΓAΠHTOI ΦIΛOI THΣ AMAΛIAΔOΣ ΣAΣ KAΛOYME NA ΠAPETE THN ΨEYΔH ANAKOINΩΣH ΣAΣ KAI NA ΠATE ΣTON EIΣAΓΓEΛEA AYPIO TO ΠPΩΙ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα