ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στο πλευρό των παιδιών

  • 10
    Shares

O Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Αριστείδης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».Η Κοινωφελής Επιχείρηση συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μετέφεραν στο σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος τόνισε : «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με την βοήθεια τους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ρούχων αλλά και άλλων αναγκαίων ειδών καθημερινής χρήσης, τα οποία τα ίδια τα παιδιά από τον παιδικό μας σταθμό μαζί με τους γονείς τους παρέδωσαν στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βροχίτσα Ηλείας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ΚΑΠΗ Αρχαίας Ολυμπίας,  τον πολιτιστικό σύλλογο Ασπρασπιτιωτών  «Η Πρόοδος» για την προσφορά τους αλλά και τις νηπιαγωγούς του παιδικού μας σταθμού την κα Χαριτοπούλου και την κα Μπουγά οι οποίες ανέλαβαν και συντόνισαν όλη αυτή την προσπάθεια».


  • 10
    Shares