ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

H «κραυγή αγωνίας» των παραγωγών της Ηλείας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!

  • 14
    Shares

Σε σύσκεψη με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή, τον Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στρατάκο και υπηρεσιακός παράγοντες του υπουργείο συμμετείχε σήμερα το προεδρείο της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε η κα Αραμπατζή με τον πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστο Βαλιανάτο να καταθέτει τα όσα αποφασίστηκαν στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση, τονίζοντας ότι αν δεν ενισχυθούν οι παραγωγοί της Ηλείας, ο νομός θα «σβήσει».

Η κα Αραμπατζή διευκρίνισε πως στόχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι η αποζημίωση των παραγωγών της Ηλείας για όσα προϊόντα τους πληγήκαν από την κρίση του κορωνοϊού και όχι μόνο, ενώ για τον λόγο αυτό την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη και όλων των βουλευτών της Ηλείας.

Εντωμεταξύ, από αύριο κιόλας, οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου θα βρίσκονται σε πλήρη επαφή και συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποζημιωθούν οι παραγωγοί.


  • 14
    Shares