Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
26.6 C
Pýrgos

H Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας πραγματοποίησε την τελευταία Γενική Συνέλευσή

spot_img

Η ΟΜ ΗΛΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Την Κυριακή 27 Μάρτη η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας πραγματοποίησε την τελευταία Γενική Συνέλευσή της πριν τις εκλογές των αντιπροσώπων της στο 3ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Απρίλη. Κεντρικός εισηγητής ήταν εκ μέρους της ΚΟΕΣ, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μιχάλης Σιδηρόπουλος. Μετά από γόνιμο διάλογο και σε κλίμα ενότητας έγινε η έγκριση των κειμένων των θέσεων και του καταστατικού και κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες των αντιπροσώπων της ΟΜ Ήλιδας στο 3ο Συνέδριο. Η διαδικασία της κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30/3.

Στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών η ΟΜ Ήλιδας πραγματοποίησε ακόμη:

  • Στις 22 Φλεβάρη, Γενική Συνέλευση με κεντρικό εισηγητή τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστο Σπίρτζη που συνδυάστηκε με διήμερη περιοδεία του στο Νομό Ηλείας.
  • Στις 28 Φλεβάρη, θεματική εκδήλωση για την Υγεία με την παρουσία του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθού, την περιοδεία του σε δομές υγείας του Νομού Ηλείας (Κρέστενα, Πύργος, Αμαλιάδα) και κεντρική εκδήλωση-ομιλία στη Αμαλιάδα με τίτλο: «Η πανδημία και η πρόκληση ενός νέου Δημόσιου Συστήματος Υγείας».

Οι παραπάνω εκδηλώσεις σε συνδυασμό με την παράλληλη ένταξη πολλών νέων μελών στην ΟΜ Ήλιδας, καταγράφονται σαν πολιτικά γεγονότα που σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Θέλουμε μαζί μας κάθε σκεπτόμενο και δημοκρατικό πολίτη, ακόμα και όσους έχουν ενστάσεις και διαφωνίες σε όσα κάνουμε. Όλους όσους μπορούν να μας οδηγούν μπροστά. Όσους έχουν όραμα για έναν καλύτερο κόσμο γιατί είναι αυτοί που τελικά τον αλλάζουν.

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Απρίλη.

«Ελάτε να γίνετε εσείς το κόμμα της νέας εποχής. Γίνε εσύ ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, πάρε την Ελλάδα στα χέρια σου, αύριο».

H Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας πραγματοποίησε την τελευταία Γενική Συνέλευσή H Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας πραγματοποίησε την τελευταία Γενική Συνέλευσή

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα