ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

I.X. αυτοκίνητο… «εισέβαλε» σε σπίτι στο Αυγείο! (βίντεο)


Παραλίγο τραγωδία λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Αυγείου και αφού διένυσε μια αρκετά μεγάλη απόσταση… καρφώθηκε σε σπίτι, τη στιγμή που εκείνη την ώρα κοιμόταν μέσα μια ηλικιωμένη.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με κατεύθυνση από τα Καλύβια προς το Ρουπάκι, «έφυγε» κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες από τη στροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον τοίχο του σπιτιού γκρεμίζοντάς τον.

Τα πράγματα ωστόσο θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα, αφού τη φόρα του αυτοκινήτου «έκοψε» ένας κορμός από κομμένο δέντρο που ήταν μπροστά από το σπίτι. Διαφορετικά, το Ι.Χ. αυτοκίνητο θα είχε μπει ολόκληρο μέσα στο σπίτι, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η σύζυγός του και συνεπιβάτης, όπως και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, της Αστυνομίας αλλά και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κα Βάσω Γελμπετζή μίλησε στο «Ilia.news» για την περιπέτειά της.