ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης,κλείνουν τα παρακάτω…

  • 213
    Shares

Τροποποίηση ωραρίου εξυπηρέτησης Δημοτών λόγω κορωνοϊού

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ακολουθεί με συνέπεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και του Υπ. Υγείας, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, κ. Τσιόδρας  για τον περιορισμό της διασποράς περιλαμβάνονται:

Κλείσιμο δικαστηρίων, θεάτρων, κινηματογράφων, κέντρων διασκέδασης,  παιδότοπων,  χώρων πολιτιστικών εκδηλώσεων και γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα για 15 ημέρες.

Τα μουσεία θα λειτουργούν με ελεγχόμενη ροή επισκεπτών.

Στο πλαίσιο πρόληψης επέκτασης του κορωνοϊου, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης με απόφαση του Δημάρχου θα εξυπηρετεί τους Συνδημότες μας, από τη Δευτέρα 16.03.2020, από τις 10π.μ. έως τις 12π.μ. λαμβάνοντας  όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, συνεχίζει να πραγματοποιεί προληπτικές απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους Δημότες ενημερώνουμε, και λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο προληπτικό μέτρο, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Η πρόληψη, η ενημέρωση, η ατομική προσοχή, και η υπευθυνότητα όλων μας, είναι η καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊό. 


  • 213
    Shares