ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O “εκλεκτός” της περιφέρειάς μας στην ΕΟΠΕ-Συγαχρητήρια του Προέδρου της ΕΣΠΕΠ


Μπορεί η Ειρήνη Μακαρώνη από τον Κόροιβο να μην εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, όμως η Ένωση Σωματείων Περιφέρειας Πελποννήσου, θα έχει εκπροσώπηση στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και θα είναι ο Τάκης Αντωνόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης και εκπρόσωπος της Παναχαϊκής Γ.Ε. Η παρουσία της ΕΣΠΕΠ ήταν δυναμική λοιπόν, γεγονός το οποίο δείχνει ότι πρόκειται για μια Ένωση με μεγάλη δυναμική. Με αφορμή την εκλογή αυτή, ο Αμαλιαδίτης Πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, εκ των πρωτεργατών αυτής της μεγάλης προσπάθειας ανάπτυξης του βόλεϊ στην περιοχή, συνεχάρη τον Τάκη Αντωνόπουλο, χαιρετίζοντας ταυτόχρονα και την εκλογή στην προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου:
Ως πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια, τόσο τον φίλο Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας, όσο και στον άμεσο συνεργάτη μου Τάκη Αντωνόπουλο για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ, όλα τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην Ένωση, παράγοντες δηλαδή των σωματείων της ΕΣΠΕΠ, που συμμετείχαν στην παρούσα εκλογική διαδικασία.
Η επόμενη μέρα που ξημερώνει δεν θα μας βρει με μόνο μια ώρα ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά και το Βόλεϊ που υπηρετούμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
Καλή δύναμη και δουλεία, για την επίτευξη των στόχων και την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε.
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ“.