O Κροκόδειλος δεν έχει πια δάκρυα

spot_img

Προτεινόμενα

Τέλειωσαν οι εκλογές στην Αυστρία και άρχισε πάλι η κλάψα.Για τους <φασίστες> που ήρθαν στην εξουσία(Κουρτς-Λαϊκό Κόμμα)  και για τους <Ναζί> που ήρθαν δεύτεροι(Στράχε-Κόμμα Ελευθερίας)  με 60% περίπου μαζί.Φυσικά επειδή η <Δημοκρατία> αλά κάρτ ,δεν έχει αδιέξοδα,όταν συμφέρει τους υποστηρικτές των Βρυξελλών,υπάρχει περίπτωση το Κόμμα της Ελευθερίας να έρθει και οριακά τρίτο,μετά την μέτρηση των επιστολικών ψήφων.Τώρα το ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας τις έχει κρίνει παράνομες,καμία σημασία δεν έχει για τους <Δημοκράτες> αλά κάρτ,γιατί δεν συμφέρει να το λένε!Επίσης δεν λένε και δεν το ονομάζουν <ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας της Ε.Ε>(γνωστή φράση-καραμέλα κι αυτή,όταν μας βολεύει) ότι ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου Ronald Lauder, απεύθυνε έκκληση να μείνει εκτός κυβέρνησης το Κόμμα των Ελευθερίας.Εδώ πρέπει να σας πω ότι,η Αυστρία είναι η πρώτη χώρα υποδοχής των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα με ότι κακό αυτό συνεπάγεται στο μέλλον για εμάς.
Πριν από ένα μήνα περίπου στις Γερμανικές εκλογές το AFD είχε πάρει 13,5% και πάλι πλημμύρισε ο Δούναβης ,από τα δάκρυα των κροκόδειλων που φώναζαν <Έξω οι Ναζί>.Φυσικά ότι το κόμμα είχε πολλούς μαύρους και Εβραίους υποψηφίους,ότι το ψήφισαν το 20% της ομοφυλοφιλικής Γερμανικής κοινότητας(είπαν:δεν θέλουμε το Ισλάμ ,να μας πετάξει από τις ταράτσες,όπως γίνεται στις Αραβικές χώρες),το ότι το στήριξε επίσημα και το Ισραηλινό Προξενείο,δεν ενδιαφέρει τους <προοδευτικούς> ταμπελοποιητές ή δεν έφτασε στα αυτιά τους.Ναζί θέλουμε να σας πούμε,Ναζί θα σας λέμε,γιατί έτσι θέλει το μεγάλο αφεντικό.(Ε.Ε-G.SOROS)
Στη Γαλλία επίσης πριν από μερικούς μήνες 11.000.000 Γάλλοι (34%) ψήφισαν την Λεπέν.Φασίστες και Ναζί κι αυτοί!
Στην Ολλανδία ο Βίλντερς (αντι-Ισλαμιστής και πολέμιος της Ε.Ε) με 13% ήρθε δεύτερος πριν έξι μήνες.Φασίστας και αυτός!
Στη Σλοβακία εξελέγη ο  Φίτσο .Είναι γνωστός για την αντιμεταναστευτική του πολιτική, καθώς έχει δηλώσει ότι «δεν θα δεχθώ ούτε ένα μουσουλμάνο μετανάστη» και έχει εκφράσει αντιρρήσεις για τις ποσοστώσεις στο αριθμό μεταναστών που ίσως θα μπορούσε να δεχθεί από την Ελλάδα και την Ιταλία. Πέρυσι δέχθηκε μόνο 260 μετανάστες.Το δεύτερο κόμμα είναι επίσης αντιμεταναστευτικό.Φασιστο-ναζι κι αυτός ,ας είναι και αριστερός!
Στην Ουγγαρία ο Πρωθυπουργός Όρμπαν έχει δηλώσει πολλές φορές και με σθένος ότι θα αρνηθεί να επιτρέψει η Ουγγαρία να μετατραπεί σε μια «χώρα μετανάστευσης».Βρε τον παλιό-Ναζί κι αυτόν!
Στη Πολωνία η πρωθυπουργός  Μπεάτα Σίντλο δήλωσε:Η Πολωνία αρνείται στο εξής να υποδεχτεί μετανάστες στο έδαφος της,Φασίστας και αυτή;
Η Σλοβενία δέχτηκε πέρυσι 26 μετανάστες!Αίσχος.Να βομβαρδιστεί άμεσα το Κράτος!
Όλοι αυτοί είχαν αντι-Ισλαμική,αντι-μεταναστευτική και αντι-Μερκελική αντζέντα.Καθόλου τυχαίο δεν νομίζετε;
Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.Μπορώ να σας γράψω και άλλα δεκάδες παραδείγματα.
Με όλα αυτά όμως θέλω να χτυπήσω ένα μεγάλο καμπανάκι ,μήπως και καταλάβετε την πραγματικότητα.
Είναι δυνατόν ξαφνικά  όλοι οι Ευρωπαίοι να έγιναν κακοί Φασίστες και Ναζί;
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. <Δεν είμαστε ισλαμικά κράτη>.Στρεφόμαστε σε Εθνικές-Πατριωτικές πολιτικές και Κυβερνήσεις για να επιζήσουμε από την λαίλαπα που μας φόρτωσαν κάποιοι <περίεργοι> στη πλάτη.
Η Ευρώπη είναι κυρίως Χριστιανική και έχει συγκεκριμένα ήθη και έθιμα.Δεν μισούμε κανέναν ,αλλά δεν ανεχόμαστε την επιβολή των βάρβαρων συνηθειών σας ,στην καθημερινότητά μας.
Η γυναίκα δεν κάτω από το σκυλί(δεν έχω κάτι με τα συμπαθή τετράποδα),τα παιδιά δεν είναι σκεύη ηδονής ,όπως το θέλετε εσείς στο Ισλάμ.
Οι Κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ λοιπόν,που είναι υποταγμένες στη Χούντα των Βρυξελλών,όπως κακή ώρα και η δική μας,βαφτίζουν Ναζί και Φασίστα ,τον οποιοδήποτε εκφράζει άλλη άποψη.Με το ρυθμό που το κάνουν σε λίγο καιρό,αυτό θα ακούγεται ευλογία.
Η αλληλεγγύη δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ στη χώρα μας.Αυτό είναι αντικατάσταση πληθυσμού με ταυτόχρονη ποινικοποίηση της άλλης άποψης.Καλοπληρωμένοι <Εφιάλτες> ,έχουν αναλάβει εργολαβικά να συρρικνώσουν την Πατρίδα μας και ουρλιάζοντας να πνίγουν τις αντίθετες φωνές.Πού ήταν άραγε η <αλληλεγγύη> τους στη Γιουγκοσλαβία;
Αλλά πλέον στέρεψαν τα <κροκοδείλια> δάκρυα τους.Το παραμύθι τους δεν έχει δράκο.Πέθανε από τους αφορισμούς και τις κατάρες τους για εμάς.Φωνάζουν <Κάτω οι Θρησκείες-Αλληλεγγύη στους Μουσουλμάνους αδελφούς μας>.Πιο τραγικός πεθαίνεις!
Καλύτερη περιγραφή της κατάστασης δεν θα μπορούσα να βρω,από τις ρήσεις του Σαράντου Καργάκου(φιλόλογος, εκπαιδευτικός, ιστορικός και συγγραφέας)
  • Όλοι σήμερα μιλούν για κρίση. Και πολλοί -επιτέλους- συνειδητοποίησαν ότι η κρίση είναι πρωτίστως ηθική. Ως έθνος έχουμε παραλύσει ηθικώς. Δεν έχουμε αποθέματα ψυχικής αντοχής. Μας λείπει η πίστη σε ένα εθνικό ιδανικό, σ’ ένα ιδανικό που ζωογονεί και ζωοδοτεί.
  • Ένας πεθαμένος λαός δεν φοβάται να κάνει μια ψύχραιμη βουτιά προς τον όλεθρο. Ένοχες συνειδήσεις, κολυμπάμε στη θάλασσα του μηδενός, χωρίς κανένα ορίζοντα μπροστά μας.
  • Ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Έθνους μας.Σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν τη Χώρα .
 Δυστυχώς όμως γι αυτούς υπάρχουμε κι εμείς.Οι <καταραμένοι> Έλληνες,όπως λέει και ο Σίλερ ,εξυμνώντας μας.
Όσο λοιπόν υπάρχει ένας Έλληνας,μια Ελληνίδα πάνω στον πλανήτη ,υπάρχει ελπίδα,υπάρχει Φως.
Οι ελεύθεροι άνθρωποι σκέφτονται.Οι ελεύθεροι άνθρωποι μάχονται.Μόνο οι σκλάβοι αδρανούν ,υποφέρουν και υπομένουν .
Ζήσε λοιπόν ως Ελεύθερος άνθρωπος ή ως ραγιάς.Επιλογή σου.
Υ.Γ. Δυστυχώς στη χώρα μας ΔΕΝ υπάρχει προς το παρών ΚΑΝΕΝΑ κόμμα στη Βουλή που να έχει ξεκάθαρη ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ πολιτική.Κατά καιρούς μόνο υπάρχουν άναρθρες κραυγές,στην προσπάθεια καπηλείας των ψηφοφόρων που σκέφτονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ  και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,αλλά το παρελθόν και η καθημερινή στάση τους ,δεν με πείθουν ,ότι όλα αυτά δεν είναι πυροτεχνήματα και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.
Η λέξεις Έθνος και Πατρίδα δεν ποινικοποιούνται,όσο και εαν προσπάθούν <φίλοι> και εχθροί.Όσο και εαν εξαργυρώνουν γραμμάτια <δεξιοί> και <αριστεροί>.
Χάρης Β.Μιχαλακόπουλος.-Δημ.Σύμβουλος Πύργου Ηλείας.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα