34.9 C
Pýrgos
Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

O πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας μιλά…

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

O πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας στο protothema.gr

Μυστήριο με πτυχές που φτάνουν σε σατανιστικές τελετές, σκεπάζει την υπόθεση θανάτου της 22χρονης Αρετής, φοιτήτριας Ψυχολογίας από τον Πύργο, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω, με όλα τα ηλεκτρονικά αποτυπώματά της σβησμένα σε όλες της τις συσκευές.

Η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο με την ένδειξη «αυτοκτονία», καθώς στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας. Όμως το σημείωμα αμφισβητήθηκε από τους γονείς της κοπέλας κάνοντας αναφορά για το περιεχόμενο του σημειώματος πως ήταν προϊόν υπαγόρευσης και όχι της βούλησης της 22χρονης.

Οι γονείς και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας θέτουν ερωτήματα και για τον τρόπο της φερόμενης αυτοκτονίας, αφού η κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Αναρωτιούνται επιπλέον γιατί να μπει στη διαδικασία να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν έκλεισε απλά τις συσκευές ή ακόμα και αν το έκανε και τα διέγραψε όλα γιατί άφησε τις συσκευές της ανοιχτές;

Οι γονείς προχώρησαν σε μηνύσεις κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια μέσω του δικηγόρου τους κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα ενώ έχουν ήδη ζητήσει δεύτερη ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κάνουν «φύλλο και φτερό» την ζωή της 22χρονης σπουδάστριας αφού στη μήνυση που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Η οικογένεια συνδέει το θάνατο της Αρετής με την σύμπτωση της υπερπανσελήνου με την εαρινή ισημερία τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, 21 του μήνα. Τότε περίπου τοποθετείται ο θάνατος της κοπέλας. Η σύμπτωση πανσελήνου – ισημερίας θεωρείται σημαντική ημερομηνία στους κύκλους των σατανιστών και η μέρα γιορτάζεται με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Μάλιστα στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο της 22χρονης κοπέλας από την Βαρβασαινα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται πρόσωπα που «φλέρταραν» με τον σατανισμό και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να έγινε απόπειρα κάποιου είδους μύησης.

 

Τι λέει ο πατέρας της 22χρονης σπουδάστριας…

 

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης του και έτσι η αστυνομία έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα πάνω στα στοιχεία που διαθέτει.

«Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα. Πρέπει να τελειώσουν οι έρευνες και μετά θα τα πούμε όλα. Θα βγουν πράγματα στην φόρα που είναι πολύ σοβαρά και ο κόσμος θα καταλάβει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί με τα παιδιά του. Να βγαίνει να μιλάει και να ψάχνεται λίγο ώστε να μην θάβονται κάποιες καταστάσεις και κοιμάται στον ύπνο του δικαίου. Στην Κέρκυρα το παιδί μου σπούδαζε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, από την Κέρκυρα θεώρησε καλύτερα να τελειώσει μια σχολή η οποία θα είχε πέραση και θα έβρισκε δουλειά. Ακολούθησε την ψυχολογία στην οποία την παρότρυναν κάποιες φίλες της, γιατί στο μέλλον θα είχε δουλειά και θα μπορούσε να επιβιώσει καλύτερα στο επάγγελμα που θα έκανε. Το δίκαιο έχει βρεθεί αλλά τι να το κάνεις, θα δούμε. Η υπόθεση της κόρης μου είναι πολύ εύκολη, απλά να θέλει ο κόσμος να μην κρύβεται και να βγαίνει μπροστά και να μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό με εξοργίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης πατέρας της 22χρονης Αρετής.

Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας κ. Κωνσταντινος Τζαβάρας μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, βάσει των στοιχείων που έχουν βρεθεί. Ο ίδιος τόνισε πως: «Έχουν σβηστεί τα ηλεκτρονικά της αρχεία στο κινητό, στο ipad και στον φορητό της υπολογιστή. Αυτό έγινε μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου, γιατί μετά από τις δώδεκα υπάρχουν δύο με τρεις κλήσεις των γονέων του κοριτσιού. Που σημαίνει ότι οι κλήσεις είχαν σβηστεί. Η αστυνομία μπήκε στις οκτώ το απόγευμα του Σαββάτου αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως εάν προσεγγιστεί με ακρίβεια η ώρα του θανάτου της κοπέλας δημιουργούνται τεράστια ζητήματα. Έχουμε ζητήσει άρση απορρήτου, επανάκτηση των διαγραφέντων δεδομένων όλα. Αποτυπώματα που υπάρχουν στην σακούλα και την ταινία. Όλα αυτά θα ερευνηθούν. Υπάρχει μεγάλος όγκος στοιχείων ο οποίος πρέπει να ερευνηθεί και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα μιλάμε για αυτοκτονία. Υπάρχει και ένα σημείωμα που αμφισβητείται από την οικογένεια. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση αφού θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Εμείς ασκήσαμε μήνυση κατά αγνώστων. Ήταν μοναχικό παιδί και σπούδαζε σε ιδιωτικό κέντρο, δεν είχε πολλές παρέες και ίσως αυτό να την είχε κάνει ευάλωτη σε κάποιους κύκλους» είπε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα