ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” για την 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας


Η 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, το κορυφαίο αυτό ιππικό δρώμενο της χώρας, ανήκει πλέον στην ιστορία.Στη μακραίωνη ιστορία του τόπου μας, της Ανδραβίδας,της πεδινής Ηλείας, της Ηλείας!
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεπερνώντας τις αντιξοότητες των ημερών,η πρόσφατη πυρκαγιά κατέστρεψε μέρος των εγκαταστάσεων του ιππικού μας κέντρου δεν κατέκαψε ωστόσο τη θέλησή μας να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοσή της πόλης μας, υπήρξε για μιά ακόμη χρονιά, ο θεμέλιος λίθος της διοργάνωσης.
Τα δρώμενα της 83ης ιππικής έκθεσης Ανδραβίδας παρακολούθησε πλήθος φιλίππων θεατών,το μεγαλύτερο από ποτέ.Φίλιπποι από ολάκερη τη χώρα επισκέφθηκαν την Ανδραβίδα με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας.Η μεγάλη προσέλευση θεατών δικαίωσε πλήρως την πρότασή μας για διεξαγωγή της έκθεσης παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Πανηγυριού της πόλης μας, των εκδηλώσεων για τη γιορτή της Αγίας Σοφίας.
Η παραχώρηση της ευθύνης υλοποίησης του προγράμματος της έκθεσης στην ομάδα του εμπειρότατου περί αυτού κ.Αθανασίου Βίτου ήταν επιλογή άριστη, επιλογή αναβάθμισης..Συμφωνήσαμε με την επιλογή της δημοτικής αρχής,δικαιωθήκαμε!
Τα μέλη του Ομίλου μας με επικεφαλής τον πρόεδρό μας Κ.Κοτσαύτη, εργάσθηκαν ακάματα επί ημέρες για την διαμόρφωση και την καταλληλότητα του δημοτικού ιππικού κέντρου κάτι που με αίσθημα ευθύνης πράττουμε επί σειρά ετών.Το ιππικό κέντρο της Ανδραβίδας αποτελεί κληρονομιά μας!
Συμμετείχαμε στο πρόγραμμα δεξιοτεχνίας παρουσιάζοντας με τις άμαξες του Ομίλου μας θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της χώρας. Η παρουσία μας συγκλόνισε, συγκίνησε και εντυπωσίασε το πλήθος.Το θερμό τους χειροκρότημα επιβράβευσε την προσπάθειά μας.Τα εύσημα των παρευρισκομένων επ”αυτού ειδικών αποτελούν για εμάς βαρύτιμο βραβείο!
Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στη διοργάνωση.Τα διακρίναμε, τα επισημαίνουμε, θα εργασθούμε για να μήν επαναληφθούν στην 84η επερχόμενη ιππική έκθεση.
Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας αντλεί ανάσες ζωής από τις διαρκείς προσπάθειες όλων μας για την συνεχόμενη αναβάθμισή της κατά τα παγκόσμια πρότυπα.
Ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο όλους τους φιλίππους θεατές που παρακολούθησαν τα δρώμενα της 83η ιππικής έκθεσης. Τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά και προσωπικά.
Ευχαριστούμε τους ιπποπαραγωγούς που ξοδεύθηκαν σωματικά και υλικά για να συμμετάσχουν με τα υπέροχα άλογά τους στην έκθεσή μας.Αποτελούν τα ζωντανά κύτταρα της εκθέσεώς μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την ελλανόδικο επιτροπή, δια του Προέδρου της καθηγητή κου Ιωάννη ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ, για την ουσιαστική παρουσία της η οποία και προσδίδει το απαιτούμενο κύρος στην έκθεση.
Ευχαριστούμε θερμότατα την ομάδα του Θανάση ΒΙΤΟΥ και τον ίδιο προσωπικά.Το παραγόμενο έργο τους αναβάθμισε το δρώμενο.
Ευχαριστούμε, δια του Νομικού Προσώπου αθλητισμού,πολιτισμού και περιβάλλοντος, τη δημοτική αρχή του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε στοχεύοντες στην επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για την διοργάνωση της 4ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ και τη συμμετοχή του στην 84η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας.

το Διοικητικό Συμβούλιο.