ΗΛΕΙΑ

“Stand by” ο Αίας, ετοιμάζεται για ματς την Κυριακή- Αρνητικά τα πρώτα 11 δείγματα στον Διαγόρα

  • 26
    Shares

Τα πρώτα έντεκα δείγματα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων ήταν αρνητικά, όπως ανέφεραν αργά το απόγευμα της Παρασκευής οι άνθρωποι της ομάδας. Πρόκειται για όσους υποβλήθηκαν χθες σε covid test. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται ποδοσφαιριστές, όσο και συνοδοί της ομάδας.  Εκείνο το οποίο αναμένουν είναι αύριο να δοθούν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, έτσι ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Την ίδια ώρα στον Αίαντα, βρίσκονται σταντ μπάι, με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο μάλιστα να βάζει και προπόνηση για αύριο Σάββατο. Στην ομάδα της Γαστούνης δεν έχει φτάσει κάποιο e-mail από την Ομοσπονδία για αναβολή, κατά συνέπεια, όπως οφείλει ο Αίας, θα πρέπει να προετοιμάζεται για να παρουσιαστεί κανονικά στα Βραχνέικα την Κυριακή

Κατά συνέπεια, αύριο θα έχουμε και την οριστική απόφαση της ΕΠΟ για την τύχη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αίαντα. Η ομάδα του Διαγόρα, απομόνωσε τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα και ταυτόχρονα διέκοψε τις προπονήσεις της. Το γήπεδο των Βραχνεΐκων έκλεισε για απολύμανση και γι’ αυτό το λόγο αύριο δεν θα διεξαχθούν εκεί δυο παιχνίδια για το τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Αναφορικά με την τελική απόφαση της ΕΠΟ, αυτή θα είναι αποτέλεσμα των ελέγχων από τον ΕΟΔΥ, αλλά και των οδηγιών τις οποίες θα δώσει. Πάντως κύκλοι της Ομοσπονδίας, ανέφεραν σήμερα ότι υπάρχουν ακόμα πολύ μεγάλες πιθανότητες το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

 


  • 26
    Shares