ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Tα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ ανδρών


Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και στο τουρνουά ανόδου που διεξήχθη προ ημερών στην Αμαλιάδα. Αποτέλεσμα των εμφανίσεων ήταν η πολυπόθητη άνοδος να αποτελέσει γεγονός, κάνοντας όλους τους κατοίκους της περιοχής μας υπερήφανους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε στην διοίκηση της ομάδας:

«Σας συγχαίρω θερμά για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βόλεϊ στην Περιφέρειά μας και για την πανηγυρική άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Όλοι εσείς οι αθλητές της ομάδας, το προπονητικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης –από κοινού με τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας– αποδείξατε με την παρουσία σας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά ανόδου της Αμαλιάδας, ότι τιμάτε την αθλητική παράδοση της περιοχής μας.

 Η ομάδα μας με τους νεαρούς αθλητές από τους οποίους απαρτίζεται, αποτελεί σίγουρα ένα λαμπρό και ελπιδοφόρο εγχείρημα για το αθλητικό μέλλον της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε τη φετινή σεζόν, όπου με την πορεία και το αθλητικό σας ήθος μας κάνατε όλους υπερήφανους!»