Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
18.3 C
Pýrgos

To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του “Γρηγόριος Καλάκος”

spot_img

Το «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας, αλλάζει όψη. Η είσοδός του, θα στέλνει στο εφεξής στον επισκέπτη του, ένα σαφές μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, ένα μήνυμα υπέρ της ευγενούς άμιλλας.

Ο ΝΕΑΡοCOSMOS, o σύλλογος που έχει δημιουργήσει μια παρέα εκπαιδευτικών, αφιερώνει το 5ο του γκράφιτι με δημιουργό τον Αστέρη Κεραμύδα στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Και θα οσμεί τον εξωτερικό τοίχο του Δημοτικού Σταδίου Βάρδας Ηλείας «Γρηγόριος Καλάκος», στο οποίο αγωνίζεται ο Παμβουπρασιακός Α.Ο., με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Η Βάσω Σωτηροπούλου, εκπαιδευτικός, αναφέρει:

«Η ζωή δεν έχει μόνο ένα χρώμα. Η ζωή είναι πολύχρωμη. Έχει το χρώμα της αγάπης, της ελπίδας, της αισιοδοξίας. Είναι πίστη, σεβασμός, αφοσίωση. Το χαμόγελο του Άλκη ήρθε για να μας διδάξει όσα ξεχάσαμε. Να αγαπάμε, να σεβόμαστε, να πιστεύουμε, να αγωνιζόμαστε έντιμα, χωρίς το δηλητήριο της βίας που αμαυρώνει κάθε αξία, σκορπώντας θάνατο. Το χαμόγελο του Άλκη, το αγνό, παιδικό του χαμόγελο έγινε η απάντηση σε κάθε ερώτηση. Έτσι θα παραμείνει χαραγμένο στην καρδιά μας για πάντα».

Ο σύλλογος επίσης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης για την αγαστή συνεργασία σε κάθε δημιουργική ιδέα. Επίσης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΠΑΟΒ Νίκο Γιαννίτση, για την οικονομική και ηθική στήριξη σε αυτή τους την πρωτοβουλία.

To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του "Γρηγόριος Καλάκος" To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του "Γρηγόριος Καλάκος" To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του "Γρηγόριος Καλάκος" To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του "Γρηγόριος Καλάκος" To μήνυμα κατά της βίας στους επισκέπτες του "Γρηγόριος Καλάκος"

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα