ΗΛΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

To E.E.E.EK Πύργου στη λαϊκή αγορά!


Στην λαϊκή αγορά του Πύργου για να πουλήσουν τα προϊόντα που παρήγαγε το εργαστήρι Γεωπονίας, Τροφίμων και περιβάλλοντος του σχολείου τους βρέθηκαν χθες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Πύργου, μαζί τους στον πάγκο του ΕΕΕΕΚ Πύργου  και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλης Δημητρέλος, ενώ από το Δήμο Πύργου ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ιωάννης Βαρελάς και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ήλις» κ. Αγαθή Ρηγοπούλου.

Το ΕΕΕΕΚ Πύργου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πωλητή στη λαϊκή αγορά, κ. Λιανό που είχε την καλοσύνη να παραχωρήσει τμήμα του πάγκου του για να εκθέσει το σχολείο τα προϊόντα του. Επίσης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και στον κ. Ιωάννη Τζαβάρα, φρουτέμπορο της περιοχής που μεσολάβησε να έρθει το σχολείο σε επαφή με τον κ. Λιανό και πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του ΕΕΕΕΚ Πύργου.

Οι δράσεις του ΕΕΕΕΚ Πύργου θα συνεχιστούν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, θα γίνει μια υπέροχη θεατρική παράσταση από τους μαθητές του σχολείου με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Μια παράσταση που δεν πρέπει να την χάσει κανείς…